📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 March 2016

Cizme si botine + OOTD: Bold Black

Ro Only

O data cu prima comanda de pe Bonprix, am primit si catalogul, care este de un mare ajutor, pentru ca, atunci cand nu stii ce vrei, un catalog plin cu oferte brusc te inspira. Am inteles ca unii oameni au primit catalogul in posta, insa nu e si cazul meu, in schimb, il puteti vedea si in varianta online aici (stiu ca nu este acelasi lucru, dar cat de cat). Catalogul contine aproximativ 150 de pagina cu imbaracaminte pentru femei, barbati si copii, dar si articole pentru casa sau gradinarit.

Eu tot din catalog am descoperit diverse nimicuri despre care nici nu stiam ca exista, dar de care am nevoie. De exemplu stiati ca exista bile anti-puf, care se pun in masina de spalat si aduna praful si parul de animale de pe haine. Genial, nu?

Si inainte sa uit sa va spun, daca va abonati la newsletter primiti si un voucher de 20 lei reducere la prima comanda de minm 100 lei. 


Stiam deja inainte de a da prima comanda ca e recomandat sa cumparati marimile mai mici decat in mod normal. Insa eu cautam de ceva vreme niste cizme, care sa fie si clasice, cu toc mic sau fara toc, de piele neaparat, care sa fie si super comode. Si sa nu fie ciudate.
De cateva luni nu am gasit deloc ceva sa imi convina. Pana le-am vazut pe acestea, pe Bonprix care aratau perfect, erau largi pe picior (nu am eu picioarele prea groase, insa mult modele care chiar imi placeau, erau foarte stranse pe picior si nu ar fi mers purtate cu jeansi sau pantaloni), dar mai ales erau 240 lei, de piele.
N-am putut rezista si le-am comandat imediat. Am folosit si voucherul de 20 de lei tot la aceasta comanda. Plata am facut-o ramburs.
In general dureaza in jur de 10 zile sa ajunga o comanda. Eu am primit un e-mail in care eram anuntata ca pachetul a plecat de la ei, iar a doua zi de dimineata a ajuns la mine.

Majoritatea produselor au comentarii de la clienti, asa ca va puteti ghida, daca nu stiti cum sta treaba cu marimile. La incaltaminte, marimile se potrivesc cu ale noastre.
Tot din ce am citit, nimeni nu se plange de calitate. Nici eu nu am de ce sa ma plang. Comanda mea a fost exact ce ma asteptam.

Am facut si o mica selectie cu cele mai frumoase botine si cizme pentru primavara. Le vedeti mai jos. La sfarsitul articolului aveti mai multe poze cu cizmele si link`ul unde le puteti vedea. Inca sunt pe stoc.








Iata si pozele cu cizmele cumparate de mine. Partea superioara e din piele intoarsa, iar la anumita lumina pare gri, alteori sunt pur si simplu negre. Nu stiu de ce, dar imi place efectul.






Cizme negre de piele- 239,90 lei- https://goo.gl/STGise

Foarte mult mi-a placut si colectia de lenjerie intima. Au sutiene superbe la preturi moderate.
Eu am comandat acest model:

Marimea s-a potrivit si in acest caz, marimea pe care o port in mod obisnuit. Il gasiti aici: https://goo.gl/OXnqCA

La final, va mai recomand, sa intrebati inainte de orice comanda, daca aveti nelamuriri legate de marimi. La contact aveti atat o adresa de email cat si  un numar de telefon.
Si o recomandare: uitati-va la sacourile si pantalonii de primavara! Sunt la oferta si sunt superbe!

Ati comandat pana acum ? Ce sfaturi aveti ?


Please follow me :



Vote my Looks:

6 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤