📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

23 January 2015

Ultima comanda Sheinside

Anul trecut am mai dat o ultima comanda, mai mult de teama ca o sa-mi pierd punctele acumulate. Nu aveam foarte multe stranse, pentru ca, recunosc ca uit mereu sa intru pe Sheinside si pana la urma punctele care oricum mi-au ramas (dupa ce am dat comanda), nici nu mi-au disparut.
Anul trecut, per total, am dat cateva comenzi numai din punctele acumulate, asa ca, sincera sa fiu, sunt foarte multumita de acest program, care e accesibil tuturor, nu doar bloggerilor. Presupun ca din cauza sarbatorilor aceasta comanda mi-a ajuns cam tarziu, dar asa se intampla de multe ori cu comenzile online.
Cel mai des, in ultima perioada, de pe Sheinside, am comandat rochite cu dantela. Si mereu am fost multumita. Dantela e de calitate, nu din cea ieftina, subtire si kitschioasa.

Mai demult, am comandat si o rochie lunga de vara din dantela, pe care am uitat sa v-o arat, desi mi-a placut foarte mult.
De data aceasta, am ales o rochita, care va fi perfecta la vara. E disponibila in mai multe nuante si, desi pusesem ochii pe ea de mai multa vreme, nu indrazneam sa o comand de teama ca marimile nu se vor potrivi.
Defapt, cel mai des sunt stresata, la rochiile de pe site-uri asiatice, ca fie sunt micute la bust, pentru ca de obicei, 90 cm la bust, inseamna vreo 87 cm si desigur, mai e si problema cu lungimea. Nu sunt eu cea mai inalta persoana din lume, dar de multe ori, rochiile comandate imi vin cam scurte.
Ca regula generala, daca aveti peste 1, 65 va recomand sa nu va luati rochii mai scurte de 85 cm.
Marimea pe care am comandat-o la aceasta rochie este XL si imi vine doar un pic larga, probabil ca puteam sa iau si L, dar in primul rand e suficient de lunga, ceea ce ma multumeste.
O gasiti pe urmatoarele nuante si acum e si la reducere:

(Click on every photo to get to the product link)



Candva era parca disponibila si pe un turqouise, dar nu l-am mai gasit.






Tot de pe Sheinside, am comandat si cerceii.

Please follow me :



Vote my Looks:

21 comments:

  1. the dress is super duper pretty , the lace detail is so good
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. De multe ori m-am uitat la rochita aceasta, dar ma gandeam ca ar fi dintr-un material urat, dar chiar imi place. Am s-o pun in wishlist, caci si eu am luat ceva comenzi in punctele stranse si as mai vrea sa plasez inca o comanda.

    ReplyDelete
  3. De multe ori m-am uitat la rochita aceasta, dar ma gandeam ca ar fi dintr-un material urat, dar chiar imi place. Am s-o pun in wishlist, caci si eu am luat ceva comenzi in punctele stranse si as mai vrea sa plasez inca o comanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am uitat sa mentionez, nu e nici transparenta, cel putin a mea, pe mov

      Delete
    2. Si eu vreau sa o iau, m-ai convins :D Dar la bust tu cat ai?Adica ma refer, la diferenta de marime la noi si la ei. Eu am 90 si L mi-ar veni dupa masuratorile lor, dar nu stiu...

      Delete
    3. Eu am 91 la bust,dar mai bine nu iti lua chiar la fix. Mai bine o mai modifici un pic decat sa nu te incapa. Marimea XL zice ca are 94 la bust, dar e doar un pic mai mare pe mine. Plus ca 90 cm e posibil sa nu te mai incapa cu sutien, desi o poti purta lejer fara sutien, pentru ca nu e transparenta deloc.

      Delete
  4. Zici ca esti o printesa! Si adevarul e ca mi-a atras si mie atentia de cateva ori pe site. Acum ca o vad la tine si aud numai cuvinte de lauda, o sa ma mai uit putin la ea:))
    Andree

    ReplyDelete
  5. imi place rochia ,sa o porti cu placere ..

    ReplyDelete
  6. E superba! Astazi m-am uitat la ea, am analizat-o in fel si chip:))
    In place tare mult pe roz! <3
    Iti sta foarte bine, sa o porti cu drag! :*

    ReplyDelete
  7. Foarte draguta rochia! Am inceput si eu sa fac puncte...sa vedem ce iese pana la primavara! :)

    ReplyDelete
  8. This dress is super cute and you re so eautiful in these pic!
    it realy suits you.
    Nice order.
    Have a fab weekend!

    ReplyDelete
  9. such a lovely and sweet dress! I am sheinside fan too!

    www.helloviellobits.com

    ReplyDelete
  10. Da ... si eu am avut probleme cu marimea . De fapt cred ca era o greseala si la ei . Eu fiind mai grasuta , imi gasisem in final un kimono , blazer din voal care scria la marimea L - 126 cm ( eu avand 115 cm dar in nici un caz marimea L ci XXL ) am zis ca e super ok ... lejer .. Cred ca trebuie sa mai slabesc 15 kg ca sa il pot purta , chiar daca se poarta deschis nu are nasturi e vizibila diferenta si nu pot sa l port .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lamiita, pe site-urile asiatice, de multe ori am vazut rochii superbe, care in schimb aveau masura la bust 80 cm (cea mai mare dintre marimi). Si chiar ma intrebam daca o persoana adulta poate avea astfel de dimensiuni. Eu cred ca aceste haine sunt facute pe marimi asiatice si dupa traduse gresit in masuri europene si americane.
      De exemplu, de pe magazinele americane de pe care am cumparat, marimile sunt altfel, acolo pot comanda linistita marimea S sau chiar XS, iar dupa marimile italiene, la fel, purtam o marime mai mica decat port eu normal.
      Oricum, cand comand de pe un site nou, pe care nu il stiu, inainte caut sa vad daca vreo bloggerita a comandat deja si ce marime a comandat ea, in felul acesta imi fac o idee.
      Stiu ca sugerase o fata, sa vinzi pe Olx ce iti vine mic, in felul acesta iti recuperezi o parte din bani, macar.

      Delete
  11. It's so pretty and girly, love the color!!! ;) xoxo

    ReplyDelete
  12. e foarte frumoasa rochita :) si culoarea e superba <3
    esti tare frumi ca de obicei :*

    ReplyDelete
  13. Imi place mult rochita si iti vine bine. :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤