📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 January 2015

Ai auzit de FoodPanda?

Acum cateva luni parca un prieten imi zicea foarte entuziasmat ca uite, a descoperit ca FoodPanda au aplicatie pe telefon si ca sa comandam si noi ceva.
Habar- nu-aveam pe atunci de FoodPanda, defapt credeam ca are legatura cu reclamele acelea amuzante "Don`t mess with the Panda" (daca nu le stiti, sa le cautati pe youtube, sunt foarte amuzante).

Dar sa revenim la FoodPanda! Daca sunteti fani al comenzilor online si daca obisnuiti sa comandati acasa (cel putin pizza stiu sigur ca ati comandat pana acum), o sa va bucurati sa aflati de acest serviciu. E adevarat ca inca nu e disponibil in toate orasele, dar uite, spre norocul meu, in Buzau este.

Marea diferenta e ca puteti comanda de pe mai multe restaurante in acelasi timp. Adica daca aveti pofta de  pizza dar si de mancare chinezeasca, pur si simplu comandati la FoodPanda, din lista magazinelor disponibile pe orasul vostru si comanda vine acasa.
Daca vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa comandati (mai multe presoane) si fiecare sa propuna un alt restaurant/ pizzerie si sa stati 30 de minute numai sa va decideti de unde veti comanda pana la urma si cine va ramane suparat ca nu poate comanda ce isi doreste, atunci stiti ca in general nimeni nu prea comanda in aceeasi zi din zece locatii diferite.

Eu zic ca e o idee foarte buna, mai ales cand comanzi de la serviciu sau pentru acasa si cum se intampla de multe ori ca fiecare sa aiba pofte diferite, impaci pe toata lumea.

Iar orasele in care puteti beneficia de acest serviciu sunt:
Arad, Buzau, Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Ploiest, Sibiu, Timisoara.
Site-ul FoodPanda il gasiti aici, cu toate informatiile necesare: https://www.foodpanda.ro/, iar aplicatia pentru telefon aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.global.foodpanda.android



Please follow me :



Vote my Looks:

3 comments:

  1. Nice info, thank you for sahring!
    wish you agreat weekend!

    ReplyDelete
  2. Din nefericire orașul meu nu se află pe listă. :(

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤