📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 April 2014

Cum ne imbracam dupa tipul de personalitate?

Voi credeti in Astrologie?
Nu ma refer la Horoscopul acela previzionar pe care il puteti citi in coltul de pe ultima pagina a unui ziar. Ci ma refer la studiile acelea care, pornind de la data nasterii cuiva, poate sa iti spuna foarte multe lucruri despre personalitatea, visele si aspiratiile unei persoane.
Nu as putea sa va dau explicatia, dar de cele mai multe ori, aceste lucruri se potrivesc fiecarei persoane.
Ca femei, cel mai clar ne exprimam personalitatea prin felul cum aratam, cum alegem sa ne imbracam si cum ne coafam. Unii astrologi spun ca e de ajuns sa privesti o femeie si ii poti ghici zodia, chiar si numai dupa stilul ei vestimentar.
Iata cateva detalii despre fiecare zodie:

Femeia Berbec: 
Indrazneata si seducatoare, vom regasi aceste elemente si in stilul ei vestimentar. Ea nu adopta un stil anume, dar se simte minunat si aduce un strop de feminitate oricarei tinute pe care alege sa o poarte. Adora sa iasa in evidenta asa ca stie exact pentru ce culori sa opteze si nu se fereste niciodata de nuantele tari, care o avantajeaza de minune.
Femeia Taur
Femeia Taur are darul de a cantari "din ochi" daca o tinuta i se potriveste sau nu si nu va petrece niciodata ore in sir in cabina de proba. In general opteaza pentru tinute elegante, usor sobre (potrivite pentru locul de munca), dar nu neglizeaza niciodata aspectul comod al hainelor. Prefera hainele de calitate si in special materialele fine.
Femeia Gemeni
Femeia Gemeni nu se fereste niciodata de tinutele originale, inedite. Nu tine sa respecte tipicul unui eveniment, ea se va remarca de fiecare data, cu un stil propriu, tineresc, indiferent de vasta pe care o are. De asemeni, ea intelegi ca feminitatea tine de detalii si se axeaza mult pe accesorii. Ea are un simt estetic inascut si arata minunat si deosebit de fiecare data.
Femeia Rac
Romantica si feminina, femeia Rac va alege tinute care o reprezinta. Acorda o importanta deosebita vestimentatiei, de aceea ea va fi mereu imbracata impecabil. In afara de eleganta si rafinament clasic, femeia Rac este genul de femeie care pastreaza in garderoba ei anumite piese vestimentare vechi, din copilaria sau tineretea ei, la care nu renunta ani in sir. Au o inclinatie spre trecut, asa ca se simte des astrasa spre tinute usor vintage.
Femeia Leu
Femeia Leu stie sa se imbrace cu gust. Opteaza in general pentru tinute monocromatice, simple, dar de efect. In general, incearca sa iasa in evidenta, iar la un eveniment ea va purtea exact acea rochie care va intoarce toate privirile. De obicei, prefera tinutele elegante, feminine si culorile luminoase.
Femeia Fecioara
Femeia Fecioara nu este genul de femeie care sa isi doreasca sa iasa in evidenta prin imbracaminte. Asa ca ea va prefera tinutele simple, dar de bun gust. Nu agreeaza culorile tari si nici designul excentric.
Femeia Balanta
Femeia din aceasta zodie se imbraca in functie de starea ei de spirit. In zilele cand nu se simte in apele ei, ea va prefera o tinuta lejera, comoda, iar in zilele cand sunt fericite, stilul vestimentar va fi unul viu, seducator si feminin. Balantele adora accesoriile si adora sa cumpere haine.
Femeia Scorpion
O personalitatea complexa precum cea a scorpionilor se va traduce si intr-un stil vestimentar deosebit. Moderne, avangardiste, femeile Scorpion stiu sa se imbrace de efect. Intotdeauna sunt in pas cu moda si adora bijuteriile extravagante.
Femeia Sagetator:
Sagetatoarele sunt femeile extremelor. Daca de obicei se imbraca in tinute casual sau chiar haine masculine, pot uimi oricand prin cea mai feminima rochie. Femeia Sagetator opteaza totusi mereu pentru tinute care le pune in valoare spiritul tanar.
Femeia Capricorn
Femeia Capricorn nu este genul de femeie care se imbraca pentru a impresiona. Asa ca, prefera un stil clasic, corect sau feminin, chiar copilaros, cu volanase si dantele. Mai inainte de orice, femeia Capricorn se fereste de vulgaritate. Adora in schimb bijuteriile.
Femeia Varsator
Pentru femeia Varsator, coloristica poate conta mai mult decat croiala in sine. Desi Varsatorii adora tot ce e neobisnuit, stilul lor vestimentar, totusi va fi unul destul de cuminte. Se spune ca femeile Varsator sunt de obicei neobisnuit de frumoase, asa ca, oricum, le va sta bine cu orice aleg sa poarte.
Femeia Pesti
Zodie de apa, femeia Pesti acorda o mare importanta modei si adora accesoriile. Ea are un simt inascut al frumosului, asa ca, desi nu urmeaza un stil vestimentar anume, arata de fiecare data impecabil.

Eu de exemplu, fiind leu, ma simt foarte atrasa de tinutele simple si elegante. Pentru mine, o rochie alba simpla poate fi mai de efect decat o rochie cu imprimuri pretioase (si pretentioase)
Calitatea este iarasi, foarte importanta. Pefer sa am cateva rochii de efect, pe care le pot accesoriza diversificat, decat o mie de rochii de o calitate mai slaba. Adevarul e ca, un material de calitate (dar si croiala in sine) pur si simplu cade altfel pe corp.
Ador accesoriile de efect, care se potrivesc perfect la o tinuta mai simpla, monocromatica. Adica acea "pata de culoare". O mare obesesie o am pentru bratari:
In privinta bijuteriilor prefer pietrele pretioase si semipretioase, in special cele albastre si roz.
In ceea ce priveste tinuta de zi, prefer stilul office, elegant sau casual chic. In schimb la ocazii speciale, prefer tinutele extravagante, rochiile lungi, de printesa.
Asa ca, pentru mine, Wardrobe B e unul dintre magazinele perfecte, un gasesc o gama larga de haine si accesorii fix pe gustul meu.
Voi va regasiti in descrierea zodiei voastre?

2 comments:

  1. Interesant articol. Aici m-as incadra " Femeia Scorpion
    O personalitatea complexa precum cea a scorpionilor se va traduce si intr-un stil vestimentar deosebit. Moderne, avangardiste, femeile Scorpion stiu sa se imbrace de efect. Intotdeauna sunt in pas cu moda si adora bijuteriile extravagante. Si e cam adevarat .Imi place sa port la o tinuta chiar daca e mai stearsa ceva de efect , imi plac bijuteriile mai extravagante , nu ma dau in laturi de la un inel supradimensionat ..un colier la fel .. dar am grija sa nu ma impodobesc

    ReplyDelete
  2. Ce-i drept, mă regăsesc în caracteristicile zodiei mele, berbec. Întotdeauna ţin să adaug ţinutei, indiferent de eveniment, un element diferit, care să facă diferenţa între o ţinută comună şi o alta chic, feminină. Fie că pun o broşă mai specială (şi am strâns câteva ♥), o eşarfă (fie la gât, fie ataşată la geantă), o curea altfel prinsă, etc... Micile detalii ne fac viaţa mai frumoasă, iar fiecare zi trebuie să ne aducă ceva nou, ceva special ♥.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤