📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

21 June 2012

Apa Termala Avene si Oferta Sensiblue

Chiar daca zilele insorite inca se mai lasa asteptate, asa cum stim, in sezonul estival, nimic nu poate fi mai util decat apa termala. Recomandarea mea ar fi Apa Termala Avene. Special creata pentru tenul sensibil, anti iritanta si fara conservanti, Apa Termala Avene  o sa va racoreasca si reimprospateze tenul .
In aceasta luna, am descoperit si o pormotie la farmaciile Sensiblue (accesati si acest link):


  In primul rand aveti o reducere de 30% pentru toate produsele Avene, iar pretul unui flacon  de 200 ml (eu asa am gasit in farmacie, doza din poza fiind doar de 150 ml)+ o doza mica de apa trermala Avene la pretul de 16,32 Ron.
Cum oferta e in limita stocului disponibil, in unele farmacii nu veti gasi si doza mica de apa termala . De siguranta, incercati la mai mult de o farmacie si poate aveti norocul sa gasiti la acest pret si cu doza gratuita de 30 ml.

5 comments:

  1. Calin Andreea DanielaJune 24, 2012 at 11:25 AM

    Am auzit si eu ca-i foarte buna apa termala :)

    sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus si mai urmeaza unul curand...http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/ 

    ReplyDelete
  2. apa termala m-a salvat cand aveam o iritatie de toata frumusetea la mare de la nisip

    ReplyDelete
  3. se gasesc si in recipiente mai mici numai bune de purtat in geanta

    ReplyDelete
  4. Eu folosesc apa termala de la Ivatherm. Toata gama de la ei este foarte buna! http://www.remedii-online.ro/search?type=product&q=Apa+Termala

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤