📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 May 2013

PantofiSuper: 3 Produse Must Have ale Verii 2013

A venit vara, ne bucuram cu totii, dar v-ati decis deja ce articole nu trebuie sa lipseasca in vara lui 2013 din garderoba?
Haideti sa vedem cateva dintre cele mai frumoase modele si sugestii in tendite!
  1. Papuci comozi/ de plaja
Vara e cu siguranta anotimpul international al piscinelor si vacantelor la mare. Opteaza pentru o pereche de papuci comozi, feminini si practici, pentru plimbarile lungi pe malul marii! Iata cateva modele de inspiratie:



     2. Geanti-Geanta Plic
Geanta stil plic a realizat un mare come-back in ultima vreme. Simpla, comoda, usor de accesorizat la orice tinuta, geanta plic ascunde cele mai importante 3 lucruri: portofelul, telefonul si glossul.
Modele cu tinte sunt la mare cautare iar culorile anului 2013 sunt turquoise si verdele-mint:

Modelele sunt in editie limitata, asa ca daca va plac, grabiti-va!

     3. Ceasuri
Cu ceva ani in urma, ceasul era un accesoriu de nelipsit, apreciat de femeile de pretutindeni atat pentru utilitatea cat si pentru valoarea sa estetica. Iar daca in ultima vreme, ceasul a fost inlocuit de telefonul mobil, ei bine, si ceasul revine in tendintele anului 2013 in topul celor mai apreciate accesorii.
Ce fel de ceasuri se poarta?
In primul rand ceasul de mana, indiferent de model, ramane un clasic. Perioada estivala va incurajeaza spre modelele colorate viu sau neon:

Apoi, ceasurile-bratari, adica bratarile cu ceas, in care ceasul devine detaliul central al intregului aranjament:
Si nu in ultimul rand, colierul cu ceas, in modele inedite, dar si colierele al carui pandativ ascunde un ceas. Modele de inspiratie vedeti mai jos:


Toate modele prezentate de mine sunt preluate de pe magazinul online PantofiSuper.ro si le gasiti la preturi exceptionale (papuceii la 25 lei!!!).  Asa cum stiti, magazinul PantofiSuper comercializeaza o gama larga de produse la preturi foarte bune, iar in aceasta perioada o sa gasiti si reduceri la categoriile de tenisi, accesorii, pantofi si balerini, asa ca e  un moment bun sa va imbogatiti garderoba.
Ce va place cel mai mult ?

4 comments:

  1. Sunt foarte draguti papuceii :)
    Mie imi plac enorm astia http://www.pantofisuper.ro/cumpara/papuci-life-pink-5733674

    ReplyDelete
  2. foarte draguta prima pereche de papuci si bratara cu ceas

    ReplyDelete
  3. Ce frumoase sunt bratarile-ceas!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤