📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

29 January 2017

Să Vorbim despre Găzduirea Web

11

Am vorbit deja într-un articol mai vechi despre importanța de a avea un domeniu propriu. Nu voi reveni asupra motivelor, însă un domeniu propriu nu înseamnă doar decizia de a alege un nume pentru blogul tău.

O dată ce te-ai hotărât pentru un domeniu propriu, există multe alte lucruri la care să te gândești și cu care să-ți bați capul, cum ar fi unde găsești gazduire web de calitate, ce costuri implică, cum se face transferul, cum te vei apăra de spam și lista continuă.
Iar blogger nu e sinonim deloc cu specialist în IT. Tocmai de aceea, mulți dintre voi ați ales un subdomeniu, de frica tuturor lucrurilor la care nu vă pricepeți. Cel puțin pentru început.
Read More »

23 January 2017

Review: Gel de duș cu Ciocolată

13

O dată cu ultima comandă de pe BottegaVerde.ro, am ales și gelul de duș cu aromă de ciocolată și am primit cadou și săpunul de Vanilie Neagră.

Eu la fiecare comandă, am primit câte un săpun diferit și m-am bucurat mult de acest lucru, pentru că  fiecare săpun face parte dintr-o gamă diferită de cosmetice și în felul acesta mi-am putut face o impresie despre întreaga gamă.

Din gama cu ciocolată mai puteți cumpăra și un lapte de corp și petale de săpun.
Read More »

20 January 2017

Review: L`Amande - Gel de duș și cremă de corp

17
Ro Only
L`Amande sunt cosmetice italienești, care se găsesc ceva mai greu la noi, însă dacă le găsiți, vi le recomand, pentru că sunt foarte aromate și ar trebui să fie și accesibile la preț.
Petali di Spezie e o gama cu un parfum intens și plăcut. Parfumul mă obsedează, mi se pare cunoscut, îmi amintește de ceva, dar nu știu de unde să-l iau.

Crema de corp

Crema de corp este delicată și ușoară, iar parfumul ei se păstrează destul de mult timp.
Are 300 ml, ambalajul e simplu și drăguț.
Are un efect tonifiant.
Read More »

18 January 2017

Review: Fond de ten Illuminante și No Transfer Bottega Verde

24

Ultima comandă de pe BottegaVerde.ro a ajuns fix de Sărbători și m-am bucurat din plin, în special de gelul de duș Ciocolată.

Pentru că doream oricum să-mi schimb fondul de ten, pentru că iarna tenul meu devine foarte uscat și nu mi se mai potrivea deloc cel pe care în mod normal îl ador, de la Max Factor Lasting Foundation, am zis să încerc ceva de la Bottega Verde.

Mi-a fost destul de greu să mă decid, așa că am comandat două, în idee ca posibil o să fac și puțin contouring pe viitor.

La final, sunt foarte mulțumită de ambele alegeri, însă pentru că sunt diferite, o să le evaluez separat.
Read More »

13 January 2017

Ce cadouri am primit de Sărbători- partea I

18


Nu are rost să vă povestesc că ador Sărbătorile de Iarnă și aștept Crăciunul- practic tot anul, mai ceva decât copiii, pentru că pur și simplu ador cadourile: și să primesc și să dăruiesc.
Anul acesta Moșul a fost foarte generos și mă bucur că am primit multe cosmetice pe care nu le încercasem până acum.
În articolul de azi vor prezenta câteva dintre cele mai interesante cadouri cosmetice primite, însă nu voi intra în detalii, pentru că pentru multe vor exista review-uri pe viitor.
Așa că vă las cu pozele, urmând ca într-un articol viitor să revin și cu alte cadouri, inclusiv haine și accesorii.
Read More »

09 January 2017

OOTD: Pink for Winter

33
↧↧↧ For English, scroll down ↧↧↧

Deși e prima comandă de pe Metisu.com, mă declar pe deplin mulțumită. Bine, aș fi fost și mai mulțumită dacă pachetul nu ar fi ajuns prin DHL, iar cei de la DHL nu m-ar fi stresat cu dovezile de plată și apoi ar fi uitat să revin și cu un răspuns, de unde întârzieri și nervi grămadă.
Oricum, pachetul meu a venit defapt în două bucăți, cu prima nu au fost probleme și chiar a ajuns într-o săptămână (era marcat cu $10), problema a fost cu cel de-al doilea colet.
Read More »

08 January 2017

Tratament 8 în 1 pentru întărirea și creșterea unghiilor

13

Acest tratement mi-a fost recomandat acum câteva luni. Eu am unghiile foarte subțiri și fragile, așa le-am avut mereu. Poate că partea bună este că, totuși îmi cresc foarte repede- deși se rup la fel de repede.

Nu aveam mari pretenții de la acest tratament și, ca să fiu cinstită, l-am luat doar pentru că pe unghii arată fix ca un gel.

Majoritatea prietenelor mele au avut rezultate excepționale cu el și chiar și vânzătoarea de la magazin mi l-a înmânat înainte să precizez sortimentul, spunându-mi ca este cel mai popular dintre toate tratamentele Eveline.
Puteți căuta pe EvelineCosmetics.ro ca să vedeți că au o mulțime de tratamente, dar apropo, eu l-am cumpărat la 11 lei dintr-un magazin de cartier (dacă sunteți din Buzău, este magazinul de la Bazar, din statie, știți voi care ☺).
Read More »

05 January 2017

Review: Cremă Antiseptică Derma E

27

Cremele și loțiunile Derma E sunt deja foarte renumite, e aproape imposibil să nu fi auzit până acum de ele.
Pentru mine, crema Derma E cu ulei pur din arbore de ceai și vitamina E, a fost primul produs încercat și am fost foarte curioasă să vă dacă aceste produse sunt atât de bune pe cât se spune.

În primul rând, această cremă nu a fost testată pe animale, este vegană și nu conține parabeni, sulfați, lanolină, gluten sau organisme modificate genetic.
Read More »

04 January 2017

Review: L`Erbolario Ibisco Crema de Corp și Cremă fondantă de Mâini

10
Ro Only


Despre L`Erbolario trebuie să știți că au cele mai bune spumante de baie din lume. Serios. Nu numai că au cele mai intense arome, dar e necesară doar o mână de spumant pentru a-ți umple cada cu spumă. Sunt absolut incredibile. Nu cred că le-am făcut vreodată review, dar dacă le vedeți în oraș, cumpărați-le, nu o să vă pară rău!
Defapt, setul din imaginile de mai jos conținea și spumantul din această gamă, dar l-am consumat cu mult înainte să îi fac poze.

Și parfumurile sunt foarte intense și rezistente, însă în general sunt arome naturale, de diverse plante și flori. Prețurile lor sunt foarte mici, chiar suprinzător de mici, având în vedere rezistența lor.
Read More »