📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

29 September 2016

Metode prin care ești manipulat să cumperi cât mai mult- explicate

15
Cred că tuturor ne e foarte familiară situația când intri într-un magazin doar pentru a cumpăra un singur obiect, dar ajungi acasă cu sacoșele pline.
Deși mă consider o persoană destul de conservatoare și nu obișnuiesc să cumpăr compulsiv și dezorganizat, de foarte multe ori mă regăsesc în postura de a cumpăra lucruri de care nu am nevoie sau care sunt mult prea scumpe. Acest lucru mi se întâmplă mai ales la magazinele mari și mai rar în magazinele mai mici. Defapt, chiar mi se pare ciudat că de multe ori mă ”zgârcesc” și refuz să cumpăr un lucru (care poate îmi e și util), doar pentru a-l cumpăra chiar mai scump cu altă ocazie dintr-un magazin mare.

Iată ce strategii ne fac să cumpărăm mai mult (decât e necesar):
Read More »

24 September 2016

Rețeta de Weekend: Crochete de orez umplute

15
Acest fel de mâncare există atât în bucătăria siciliană cât și în cea asiatică. Cele mai multe șanse sunt să o cunoașteți sub numele de arancini.
Cu mica diferență că în bucătăria italiană, orezul respectiv este fiert în sos de roșii cu oregano și diverse condimente.
Eu o să vă prezint totuși, cea mai simplă metoda de a le face, presupunând chiar că, puteți folosi orezul gătit anterior, care a rămas nemâncat.
Dacă însă nu aveți orez deja gătit, e ușor să îl fierbeți, să îl condimentați după gust și eventual, puteți adăuga și puțin sos de roșii.
Read More »

21 September 2016

Cumpărături din vacanță III: Deborah

20
Ro Only
De la Deborah nu îmi mai cumpărase de secole nimic, însă când am trecut pe lângă standul plin cu reduceri, mi-am amintit cât de mult mi-au plăcut rujurile mate și mai ales cât au fost de rezistente. Așa că am mai cumpărat încă două și încă unul din gama Il Rossetto, o gamă foarte cremoasă dar și rezistentă. Nuanța e 808 un fel de lila, mi-ar fi plăcut și 809 însă cum nu avea tester, am renunțat, pentru că nu știam la ce să mă aștept.
Pudra mi-a plăcut întotdeauna, iar fardul sidefat îl aveam deja, acum și-a schimbat ambalajul, însă e rezistent și cel  mai des îl folosesc ca bază de machiaj.
Read More »

18 September 2016

Totul despre Seriale: Heartbeat

21

Serialul se numeste Heartbeat. Pot asocia foarte ușor titlul cu dorința producătorilor de a creat un serial care nu ii va deranja deloc pe cardiaci. Pentru că e uber-plictisitor.
Read More »

16 September 2016

3 Ways to have Fun (and to look cool)

19
English Only

Do you want to take a break from playing on your computer but can`t find something that really fun and cool to do? Here are some really unique ways to have a party with your friends and family or just have fun by yourself!
Read More »

14 September 2016

Machiaj în culori de Toamnă

15
Ro Only
Dacă toamnă e unul din anotimpurile tale preferate și abia aștepți să porți noile botine și trench-uri, mai ai de așteptat și poți să te bucuri liniștită de vremea de sandale.
Dar dacă vrei să simți că e toamnă, poți opta pentru idei de machiaje în culori dramatice, calde, aurii.
Melkior vine cu câteva idei lansând nuanțe noi perfecte pentru toamnă, dar și câteva oferte: toată luna septembrie transportul e gratuit, dacă cumperi 6 rezerve de farduri, primești paleta gratuit, plus 25% reducere la produsele de machiaj ochi.

Rezervele de farduri costă 12,75 și sunt foarte rezistente și pigmentate.

Dacă însă folosiți mai puțin machiaj, sigur ar trebui să aruncați un ochi la rujurile care sunt la fel de pigmentate și desigur rezistente, indiferent de gama aleasă.
Iată câteva din noile nuanțe de farduri de ochi, atât mate cât și sidefate:











Please follow me :



Vote my Looks:
Read More »

12 September 2016

Cumpărături din vacanță II: Kiko Iluminator și farduri

13
Ro Only
Așa cum vă spuneam în articolul trecut, din Roma am cumpărat și câteva produse Kiko tentată de oferta lor pentru care plăteai doar 3 produse, cumpărând 6. Dacă doriți și voi, puteți comanda direct de pe site, iar transportul până în România costă 6.90 euro sau 1 euro la cumpărături de peste 49. Iar la prima comandă beneficiați și de 10% reducere, care se cumulează cu celelalte oferte.
Iată ce mi-a mai plăcut de la ei:
Read More »

05 September 2016

Cumpărături din vacanță: KIKO I

11
Ro Only
Din vacanța din Roma nu m-am întors cu mâna goală. La Kiko aveau o oferta tentantă, mai exact la 6 produse cumpărate, plăteai doar 3. Și cum transportul până în România costa vreo 7 euro (sau 1 euro la cumpărături de 49), m-am decis să îmi fac provizii.
Rujurile au fost primele pe lista mea, mai ales că gamele de rujuri glossy, lucioase sau sidefate aveau foarte multe nuanțe.
Cel mai ieftin și, întâmplător, cel care mi-a și plăcut cel mai mult, este creionul-gloss (3.90 euro), este foarte lucios, sidefat, dar și surprinzător de rezistent. Are o textură plăcută, undeva între gloss și ruj, astfel că prima senzație e că va fi lipicios, însă intră destul de repede în piele și senzația dispare. Singurul defect? Că e cam mic și estimez că se va consuma foarte repede.




Cele 4 din gama Glossy Dream Shear și Gossamer Emotion Creamy au un design foarte interesant, mai exact, pe partea superioară au acest buton pe care trebuie să apeși pentru a ieși rujul din ambalaj. Acestea au fost și cele mai scumpe, fiind 8.90 euro și probabil că ambalajul e un procent serios din prețul final. Deși interesant, mie nu mi-a plăcut în mod special acest ambalaj, însă rujurile sunt foarte rezistente și cu un sidef mărunt și plăcut. Adevărul e că eu întotdeauna am evitat rujurile sidefate, însă acestea sunt oarecum deosebite, pentru că aspectul final e de luciu ca de gloss, iar particulele de sclipici nu se observă ca atare.
Am fost deci foarte mulțumită de ele.






Ultra Glossy Stylo (cel în ambalaj negru)  arată ca un ruj dar are toată textura unui gloss. Majoritatea nuanțelor sunt slab pigmentate, dar mie chiar acest aspect mi-a plăcut, gândind că e perfect ca un ruj de zi. Nuanța pe care am ales-o mi-a plăcut chiar dacă e cea mai puțin pigmentată din toate.
Ultimited Stylo este clar gama super rezistentă. Nu au foarte nuanțe disponibile însă.














Please follow me :



Vote my Looks:
Read More »

04 September 2016

Rețeta de Weekend: Roșii și ciuperci umplute la cuptor

7
Rețeta pe care intenționam să o prezint astăzi este cea de ciuperci umplute cu orez la cuptor. E o rețetă simplă, dar genial de ușoară dacă ai deja orez rămas.

Cu alte cuvinte, nu ai nevoie decât de câteva linguri din orezul de ieri, pentru a găti ceva gustos și azi. Însă dacă umpli ciupercile cu orez, atunci îți rămân cozile pe care ar fi păcat să le aruncăm, mai ales dacă avem la îndemână câteva roșii.
Read More »

02 September 2016

Charms Bracelets from #TINYSAND JEWELRY

19
English Only
Are you a big fan of the charms bracelets? If you have been thinking about some new charms for Fall, you don`t need to worry about the price, because I`ve found for you the best deals online.
TINYSAND JEWELRY is the best way to go, since they offer you new collections for every occasion, where you can find 925 Sterling Silver, beautiful gifts for friends and family, as well as best gifts for lover, personalized charms, or pretty beads for Christmas that would make a nice suprize for your friends and family Christmas Stocking.
Too early to think about the Christmas Gifts? How about an unique birthstone (August- December) for your loved ones? You can choose from Cubic Zirconia, Red Magic Bubble or Murano Glass beads that are amazing.
There are weekly deals up to 80%, clearance sale going on and you can also benefit from the extra 5% off if you subscribe.
Also, use code Dumitru5 to get 5% off!
Read More »