📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

29 April 2016

DIY: Idee simplă și rapidă- Oua roșii/colorate cu buline albe

5

Cam pe ultima sută de metri, dar m-am gândit să vă povestesc ce metodă am folosit eu anul trecut să fac ouă cu buline. Și m-am decis pentru acelasi model și anul acesta.

Aveți nevoie de:

  1. Un perforator (sper că aveți prin casă);
  2. Folie autoadezivă (un încă am in casă)- gasiți în Dedemann, Praktiker sau cam orice magazin de accesorii mobilă, posibil și la electrice. 
Read More »

28 April 2016

Idei de primăvară cu pantofi sport

4
Trendințele actuale încearcă să imbine utilul cu plăcutul; și iată cum pantofii sport au devenit de nelipsit din orice dulap, nu atât pentru proverbiala lor comoditate, cât pentru frumusețea și chiar eleganța lor.

Pantofii de tip sport pot fi purtați în ținute casual, sport și smart chic.
Dintre combinatiile mele preferate aș enumera cele cu sacou ( în special cel de tip boyfriend) și cele cu cămași.

Iata câteva poze de inspirație:
Read More »

27 April 2016

OOTD: romantic pink

9


Cred ca este una dintre cele mai indragite rochii de pe SheIn, asa ca nu am rezistat tentatiei si am comandat-o. E absolut superba, arata bine si, daca va uitati pe pozele de pe pagina produsului, veti vedea ca merge foarte bine la o tinuta eleganta, romantica, dar pentru a crea tinute relaxate, casual, pentru orice anotimp.

Este un pic cam lunga (insa se poate scurta usor) si abia dupa ce am facut pozele, am observat ca in functie de unde bate lumina, poate fi transparenta (la blitz mai ales), deci probabil va necesita jupa.
E disponibila in 3 nuante: roz, verde inchis si gri, insa cel mai dragut arata pe roz.

Si apropo, am descoperit un program de editare online de care m-am indragostit. Toate pozele de azi sunt editate cu el (nu erau deloc asa interesante la inceput) si veti gasi link-ul lui la finalul articolului.
Read More »

26 April 2016

Tinute din dantela neagra care nu se demodeaza niciodata

5

Romantic, vintage, bohemian sau doar demodat?
Cum purtam dantela neagra pentru a realiza tinute actuale si de efect?

Iata cateva idei simple:

  • Poarta dantela in combinatii cu piele neagra;
  • Rochiile din dantela neagra pot fi elegante, dar sunt o piese importanta si a tinutelor gotice;
  • Accesoriile din dantela sunt mai usor de inclus in tinute;
  • Little Black Dress arata perfect cu dantela;
  • Poarta tinute all black;
  • Combina dantela neagra cu culorii vii, indraznete pentru un efect modern;
Iata cateva modele de inspiratie (click pe poze pentru a ajunge pe pagina produsului):

Read More »

25 April 2016

Sunday at the Zoo (in a cosy outfit)

10

Nu imi place prea mult sa vizitez astfel de locatii, inca de pe vremea cand am fost la gradina zoologica din Bucuresti, pe vremea studentiei, unde animalele pareau tare chinuite si infometate.
Am citit pe undeva ca gradina zoologica din Bucuresti s-ar fi renovat, ca acum ar fi ok pentru animale, insa nu am apucat sa ma duc pana acum.

Despre gradina zoologica din Ploiesti auzisem in schimb ca e plina de prietenii ciudate, ba o pisica iubita de un urs, ba un magar prieten mare cu bizonii, asa ca am fost curioasa.

Gradina nu e atat de mare, probabil ca o poti vizita si in 15 minute, daca nu te grabesti prea mult. Tigrii nu par deloc fericiti, mai ales ca sunt doar cate unul din fiecare specie si par sa se simta singuri si deprimati.
Altfel sta treaba cu ierbivorele, care s-au obisnuit cu vizitatorii, sunt destul de prietenoase si majoritatea se asteapta sa fie hranite cu iarba proaspata. Daca aveti copii, ei vor fi incantati sa vada cat de jucausi sunt iezii sau cat de prietenosi sunt poneii.
Read More »

23 April 2016

3 Bornprettystore Nail Gel Colours

26

De cand mi-am luat lampa pentru manichiura cu gel, nu m-am putut abtine de la a cumpara noi nuante de gel. Cele mai ieftine (si intersante) le-am gasit pe Bornprettystore, iar cele care sunt deja in sticlute (ca si cele de oja) mi s-au parut cele mai practice.
Nuantele de alb si roz sunt foarte bine pigmentate, insa tot trebuie sa dai mai multe straturi, pentru ca nu se intind asa de uniform precum imi doream.
Insa cea cu sclipici, e superba. E genul acela de sclipici discret, care merge foarte bine ca strat de finish peste orice nuanta. Sigur, poate fi folosit si ca atare, insa efectul e perfect oricum l-ai aplica.
Read More »

20 April 2016

Colierele vintage supradimensionate

1

Cum le porti si de unde le cumperi

Chiar de la sfarsitul anului trecut, un nou trend a inceput sa faca furori pe instagram.
Nu mi-a atras din prima atentia pentru ca nu am fost niciodata mare fan al colierelor statement. 
Insa pana la urma am devenit curioasa si sincer vorbind, placut surprinsa, cand am observat cat de mult un astfel de colier poate schimba o tinuta.

Colierele supradimensionate vintage se gasesc in general pe variante de argintiu si auriu, insa veti gasi si modele cu pietre colorate (negru, sau nuante pastel-discrete, care arata surprinzator de bine).
Merg la fel de bine la sacou, camasa, pulover, rochie casual sau eleganta, bluze din jeans... practic nu exista nici o restrictie evidenta in ceea ce priveste tinuta la care le poti purta. Chiar arata bine.
Read More »

19 April 2016

O luna de la operatia laser de corectare a miopiei

33

Ro Only

Cand m-am decis pentru operatia de corectare a miopiei, a fost din cateva motive:

  • purtam deja lentile de contact de aproximativ 10 ani. Lentilele au avantaje si dezavantaje (puteti citi aici). Insa ma saturasem si de asta. Ma gandeam sa incerc lentilele de noapte, care corecteaza vederea pe timpul noptii si deci nu mai e necesar sa le porti ziua. Intr-un final, m-am decis totusi in favoarea operatiei;
  • aveam miopia de -3,25 la ambii ochi, stabila, de cel putin 7 ani. Chiar daca e considerata o miopie mica, in realitate, nu vedeam la laptop sau dincolo de vreo 30-40 cm.  
  • atunci cand purtam lentile, machiajul ochilor devenea mai dificil, trebuia sa caut mereu produse bio, ceea ce era mult mai greu. Produsele normale- in special rimelul-  ma iritau.
  • ochelarii ii port de la 12 ani. Lentilele nu le poti purta 24 din 24. Cand plecam undeva, trebuia sa am grija sa nu uit atat ochelarii, ochelarii de soare, lentile, cutia pentru lentile, solutia de clatit si solutia de pastrat lentilele.
  • operatia de corectare cu laser se poate face undeva in intervalul 18- 45 ani.
Read More »

18 April 2016

Fresh and Cool Skirts for Spring

2
----English Version---

Warm day and chilly nights means it`s time to refresh your Spring wardrobe.
Skirts are in!!!
Skirts are perfect to style this season, as a skirt can so easily be matched with a comfy sweater or a pretty lace top.
You can make it as a casual vibe or a bussiness outfit with almost no effort.
Here are some great ideas to style your pretty little skirts or your gorgeous pencils skirts. Bonus idea: how to wear the tulle skirt:
Read More »