📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 January 2016

OOTD: Roz si Alb

7

 În ultima ținută, v-am arătat haina roșie luată de pe Lovelywholesale anul trecut. Tot cam pe atunci am comandat și o haină roz pal, pe care, nu am apucat să o port deloc, fiind destul de elegantă, însă e superbă, și chiar dacă nu e model nou și probabil ați mai văzut-o prin magazinele online, merită să fie arătată.

 Materialul e drăguț, nu e scămos, nu e nici foarte gros, astfel că haina vine "că turnată". Însă nu merge deloc purtată la o ținută mai lejeră, oricât am probat-o, nu merge decât la rochii.
Read More »

28 January 2016

Reduceri- insa ce cumparam?

1
 Pe SheIn sunt mari reduceri, din nou, însă cum alegem ce să cumpărăm? 
 Sfatul meu? Încercați să consulati pozele de la cumpărători, dacă există, dacă nu, citiți înainte comentariile. În felul acesta, aveți multe șanse să găsiți informații legate despre mărimile produselor, uneori corespund, alte ori mai puțin. Și din experiență, un centimentru în plus sau în minus contează. Mai ales când e defapt în minus.  
Read More »

27 January 2016

25 January 2016

Jewelry Haul

41
For English, scroll down

In ultima perioada am facut cateva comenzi de bijuterii. Desi in general, port un minim de bijuterii, in ultma vreme am devenit cam obsedata de ele. 
In primul rand, ador colierele statement supradimensionate care se poarta acum. Am comandat deja cateva, insa mai am de asteptat pana vine coletul. 
Read More »

24 January 2016

Compatibilitatile Varsatorului

1

El Varsator, Ea Berbec
Prieteni si parteneri

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Aerul intretine arderea, existenta focului, dar pentru aceasta se consuma pe el insusi, renunta la ceva din fiinta sa. Contopirea lor exista, este puternica, incendiara.
Read More »

21 January 2016

Manichiura cu gel acasa

4
Ro Only

  Acum un an în urmă am mai avut o tentativă de a opta pentru unghiile cu gel, făcute acasă, când am cumpărat o lampă cu gel.
Read More »

20 January 2016

OOTD: Red Coat

7
---For English, scroll down---

 Am făcut o comandă SheIn (SheInside) pe 7 decembrie și mi-a ajuns pe 22. Mi s-a părut foarte rapidă.

 Am comandat o rochie de iarnă, care, deși eu ajunsesem la concluzia că e mai groasă, e destul de subțire, însă până la urmă mi-a plăcut, prin simplitatea și versatilitatea ei. Până la urmă, va merge perfect și la primăvară.  Rochia este suficient de lungă ca să fie purtată ca atare, plus că e elastică, însă eu probabil o voi purta doar cu colanți.
Read More »

16 January 2016

Oja care isi schimba culoarea la temperatura si alte cumparaturi de pe Bornprettystore

18
>>> For English, scroll down<<<

 La fiecare comandă de pe BornprettyStore mai descopăr câte ceva interesant. De data aceasta, din toată comanda, cel mai mult m-a impresionat oja care își schimbă culoarea în funcție de temperatură. O găsiți disponibilă în zeci de nuanțe și , mai ales acum, iarna, e pur și simplu spectaculoasă. 
 Tot acum mi-am mai luat un suport de cosmetice (și primul tot de pe Bornprettystore a fost luat), două lacuri de unghii întăritoare și o plăcută pentru modele. Plăcuțele sunt în general foarte ieftine și au modele interesante. 
 Cele două lacuri de unghii, unul este întăritor, iar celălalt lucios. Folosite împreună, dau un aspect de gel, însă miros cam puternic, până se usucă. 
 Per total, sunt ok. 
Read More »

15 January 2016

Comaptibilitatile Capricornului

1
El Capricorn, Ea Berbec
Ritmuri diferite de viata

El este semn de Pamant, ea- semn de Foc. Doua semne foarte puternice, care se vor confrunta si se vor infrunta pentru cele mai neinsemnate lucruri. Si focul poate distruge pamantul si focul poate fi stins de pamant in aceeasi masura. Sunt diferiti, incapatanati si duri si vor neaparat ca cealalalt sa se schimbe. Foarte greu lasa ceva de la ei in favoarea celuilalt. Amandoi vor sa domine si, de multe ori, ies scantei atunci se intalnesc. Barbatul Capricorn este un adevarat cap de familie, responsabil, serios, muncitor, perseverent, econom, care nu risca nici banii si nici linistea familiei sale cu excese sau infidelitati. Femeia Berbec este mai impulsiva, agitata, mai violenta, cel putin in limbaj, temperamentala, teatrala, schimbatoare, capricioasa, dar plina de farmec. Ea ii impune barbatului un ritm de viata alert, cere de la el prea multe lucruri deodata si, daca acesta nu reuseste  sa se incadreze in orar, isi manifesta zgomotos nemultumirile. Barbatul Capricorn are propriul ritm de viata si de munca, idealurile si planurile sale pentru familie, pe care nu simte nevoia sa le comenteze cu altii si nu accepta capriciile partenerei sale. Comunicarea dintre ei este deficitare in orice domeniu. In ciuda firii ei expansive, femeia Berbec este o romantica si o visatoare. El este destul de strain de sensibilitate si dulcegarii. Ii place sa faca dragoste in forta, simplu si traditional, fara declaratii spumoase de dragoste si preludii lungi. Amandoi insa au multa energie sexuala de consumat.
Read More »

14 January 2016

Cartofi taranesti- reteta noua

0
Ro Only
  
 Zilele trecute am încercat o rețetă nouă de cartofi țărănești. Rezultatul a fost mai bun ca oricând, așa că am decis să va povestesc și vouă.  
  

 Ingrediente: 


  •  1/2 kg cartofi  
  •  cașcaval 
  •  o jumătate cățel usturoi 
  •  jumătate de ardei capia 
  •  o jumătate de ceapă mică 
  •  sare/ delicat 
  •  pătrunjel 
  •  ulei 
Read More »

11 January 2016

Cele mai frumoase huse de telefon + Idei simple DIY

0
Ro Only

 Am tot căutat huse și respectiv carcase de telefon drăguțe de câteva zile. Pentru mine e mai greu, pentru că, chiar nu e ușor să găsești ceva drăguț pentru Nokia.
 În schimb, modelele pentru Iphone și Samsung sunt foarte variate.
 
 M-am decis să salvez o parte dintre cele mai frumoase modele și să vi le arăt și vouă.
In plus, am găsit cateva modele simple de a vă personaliza husa/carcasa, fără prea mult efort, cu accesorii pe care foarte probabil le aveti la indemană.
 La final, am păstrat și un model, care mi se pare extrem de dubios. Sunt curioasă dacă l-ați cumpăra!
Read More »

10 January 2016

Care e faza cu PR (Page Rank) Domain Authority si Page Authority?

1
Ro Only
 Ianuarie 2016 și încă există oameni care se întreabă cum să ajungă și ei la un PR 1 (true storry).
 Chiar și eu am fost intebata recent ce PR am? (a nu se confunda PR de la Public Relations cu Page Rank- în acest articol, mă refer strict la Page Rank).

 Ca idee, PR blogului meu este de 2. Tot 2 era și acum aproximativ 2-3 ani, când Google a făcut ultima modificare din istorie.
 Pentru cei care s-au trezit târziu, PR nu mai e relevant.

 Dar hai să vedem ce înseamnă Page Rank: 

Read More »

09 January 2016

Prima Comanda de pe Pentru Corpul Tau

1
 Ro Only
  
 *Dacă doriți să editați pozele adăugând zăpadă cum vedeți la poza de lângă, am pus link`ul editorului la sfârșitul articolului. 
  
 Pentru Corpul Tău e un magazin online unde veți găsi o mulțime de produse de îngrijire, dar și ceaiuri, suplimente, mănuși, bijuterii și accesorii.  
 Pe mine m-a bucurat foarte mult să găsesc produse Kallos (mai ales că nu am magazin Kallos în Buzău așa că, în general comenzile le dau direct pe site), dar veți regăsi multe branduri cunoscute, de exemplu Farmasi, Cosmetic Plant etc. 
Read More »

08 January 2016

Reguli surprinzatoare pentru spălarea si ingrijirea parului

1



 Ro Only

 Acum câteva luni  am urmat un curs de coafor, unde am învățat multe lucruri surprinzătoare despre îngrijirea firului de păr.
 E ciudat să realizezi câte lucruri simple le facem greșit.

 Iată câteva trucuri care îți vor face părul mai sănătos:



 Șamponatul părului 

Read More »

07 January 2016

Ingrijire de Iarna cu #Ziaja

0
Ro Only

 În articolul trecut v-am povestit de unul dintre cele mai bune produse pentru peeling încercate de mine. V-am povestit puțin și despre numele Ziaja și dacă nu l-ați citit sau vreți să vă amintiți, dați click aici.

 Astăzi vorbim despre îngrijirea părului și respectiv a corpului, așa cum trebuie să fie pe perioada iernii.
 Dacă vorbim de problemele părului, cea mai întâlnită situație este părul gras la rădăcini, însă uscat, tern și deteriorat la vârfuri. În sezonul rece, vorbim de un plus de stres aplicat firului de păr, care presupune o uscare puternică a vârfurilor, dar o îngrășare excesiva a rădăcinilor, în special, pentru că purtăm fesuri și căciuli.



 Știați cum se îngrijește corect părul gras la rădăcină și uscat la vârfuri? 

Read More »

06 January 2016

Three reasons to wear hair extensions in 2016

2
 >>>For English, scroll down<<< 
  
 Extensiile devin din ce în ce mai populare și în fiecare an apar noutăți. Dacă anul trecut, în trend au fost extensiile de tip ombre sau balayage, anul acesta vedem modele și mai îndrăznețe.  
 Varianta mai ieftină ar fi să optați pentru extensii din păr natural și să va puneți la încercare talentele de stilist.  
 Eu personal, v-aș recomanda extensiile cu clip-in, din păr natural. Cele cu cheratină știm deja (de când cu Britney Spears) că se văd destul de urât când crește părul, plus că pot fi extrem de dăunătoare. Cele cu clip-în pot fi purtate doar în anumite momente, în felul acesta, limitând presiunea pusă pe firul de păr și asupra rădăcinilor. 
 Iată principalele motive pentru care aș recomanda extensiile: 
Read More »

Cumparaturi Avon 2015: Cu bune, cu rele

0
 Ro only
 Pentru că sunt client fidel Avon de câțiva ani, m-am decis să fac o lista a celor mai inspirate și repectiv neinspirate cumpărături de la Avon din anul trecut. 
 Va aștept cu păreri, impresii și recomandări, în cometarii! 
  
 Să începem cu începutul: 
Read More »

05 January 2016

Reduceri fantoma si alte povesti de la Pepco

2
Ro Only

Acum cateva luni de zile se deschidea primul Pepco in Buzau. Nu am aflat de deschidere si defapt, habar nu aveam ce si de unde e Pepco, insa am fost placut surprinsa sa il descopar.

Sa fim seriosi, cine a fost prin Pepco, a observat ca au lucruri destul de ieftine (atunci cand sunt la reduceri), produsele sunt destul de dragute si deosebite fata de alte magazine, asa ca, eu am facut cumparaturi destul de multe ori de la ei.
Intre timp, s-a deschis un al Pepco in Buzau, chiar in magazinul din centrul orasului, adica fix langa mine, asa ca pe acest Pepco il vizitam cel mai des.
Read More »

Warm Sweater Dresses You Must Have

3
 Erau vremuri când evitam cu orice preț puloverele. Nu le suportam deloc (mai ales pe cele de lâna,nu-i așa?) și preferam să mă îmbrac în câteva straturi decât să optez pentru un singur pulover sănătos de iarnă. Desigur,că orice om, aveam și eu multe "păsărele",însă din fericire sau din nefericire, cu totul altele decât acum. Dar chiar și atunci, pe vremea când uram visceral (și fără motiv) puloverele de iarnă, tot am făcut o mică excepție: o rochie-pulover, pe care nici nu știu de ce îmi picase, pentru că era maro și eu (încă) detest această culoare. 
Read More »