📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

25 December 2015

Christmas Wish (List)

2
---For English, scroll down---

Pe SheIn, au fost multe schimbari in ultimul an. Cele mai multe rele, in opinia mea. In primul rand sistemul acela de puncte care iti permitea macar o data pe luna sa faci o comanda (aproape) gratuita nu prea mai merge. Apoi au bagat transportul platit, cu rare exceptii cand e totusi inca gratis.
Pentru cei care sunt inscrisi, nici programul de Publisher nu mi se mai pare chiar misto. Avand in vedere ca, articolele sunt aprobate numai si numai daca ai vanzari, in opinia mea, chiar nu conteaza cate vizite aduci. Sau poate e doar impresia mea. In fine.
Desi nu mai e proverbialul pom laudat, eu inca obisnuiesc sa comand de pe SheIn, din mai multe motive:
Read More »

23 December 2015

7 Dresses...

0
---For English, scroll down---

V-ati intrebat vreodata de unde vine traditia "domnisoarei de onoare"? Pentru ca nu exista nunta fara minim o domnisoara si un cavaler de onoare, nu-i asa?
E bine, termenul "domnisoara de onoare" cu siguranta la noi e tradus din varianta englezeasca "maid of honour", iar echivalentul masculin este "usher"; in timp ce in engleza americana, termenul este "bridesmaid" iar la masculin este "groomsman" sau "bestman".
In mod traditional, numarul domnisoarelor de onoare era ales in functie de rangul si averea mirilor, iar domnisoarele de onoare avand de asemenea un statut important. Pentru domnisoarele de onoare, nunta e astfel o oportunitate de a se prezenta societatii, printre altele, avand in vedere, ca in general, erau alese dintre tinerele necasatorite.
Atat domnisoara de onoare cat si cavalerul aveau responsabilitatea de a fi martorii incheierii casatoriei legale. Vestimentatia cat si transporul erau asigurate de miri. Chiar si in zilele noastre, in multe state americane, traditia ca rochia domnisoarei de onoare sa fie aleasa si cumparata de mireasa se pastreaza.  La noi, eu cel putin nu am auzit sa fie un astfel de obicei.

Read More »

20 December 2015

My Soufeel + Best Soufeel Photos

2
In spiritul sarbatorilor, tot cautam idei de cadouri pentru cei dragi si, pentru ca am multe prietene care si-ar dori bratari cu charmuri, am ajuns sa caut cele mai frumoase combinatii.
Pe Soufeel, exista si charmuri  cu tematica de Craciun, dar care, avand in vedere ca nu pot fi purtate decat in perioada sarbatorilor, nu sunt neaparat o idee geniala, dar pana la urma nici rea.
Oricum, am salvat toate aceste modele si m-am gandit sa le vedeti si voi.
Iar cine vrea sa achizitioneze ceva de pe Soufeel, poate beneficia de codul de 20% reducere la prima comanda, dand click pe acest link: http://soufeel.refr.cc/PXF377S
Cuponul de reducere se va regasi in cont si il puteti aplica la finalul comenzii:
Read More »

18 December 2015

Diferenta dintre exfoliere si peeling. Recomandari

1
Ro Only

 Ingrijirea tenului nu ar fi niciodată completă fără o curățare profundă. în schimb, în timp ce unele tipuri de ten au nevoie de o exfoliere blândă, altele ar beneficia mai mult de peeling. Stiți care e diferența?

 Eu, având tenul mixt (și uneori chiar gras) am simțit mereu nevoia unei curățări profunde, care să mă ajute și cu una dintre cele mai persistente probleme: punctele negre.
 O curățare blândă nu mi s-a părut niciodată suficientă, așa că mereu am căutat produse abrazive, care să curețe în profunzime. într-un final, m-am oprit la două produse pe care le consider perfecte. Unul dintre ele este Pasta pentru Peeling Manuka Tree de la Ziaja.
 Dar înainte să vă vorbesc despre el, haideți să decidem cine are nevoie de peeling și cine are nevoie de exfoliere!
Read More »

17 December 2015

Franjuri de Iarna

0
---For English, scroll down---


Franjurile, cel mai nou si mai important trend al anului 2015 isi prelungeste durata de viata si in sezonul rece.
Ce e drept, puloverele si esarfele cu franjuri arata bine, fie ca se poarta sau nu.
Alte obiecte de vestimentatie de iarna cu franjuri vi se vor parea surprinzatoare, insa cu siguranta o sa doriti sa le includeti in tinutele voastre.

Iata o colectie interesanta (de franjuri) pentru iarna 2015:

Click on every photo to get to the product link
Read More »

Have a cocktail. And a dress

1

What is a cocktail dress and when should you wear it?

The cocktail dress is the apparel you should wear to a semi-formal event. Like a semi-formal Prom, Wedding or any other special occasion.
The cocktail dress was also known in the late 19th century to be a "late afternoon" dress. But historically, the cocktail dress used to be much longer and less brighter. In the 20th century the perfect example of cocktail dress was The Little Black Dress.
Did you know that Christian Dior was the first one to use the term "cocktail dress", describing the dress worn to the before dinner event?

As you can see, the Cocktail dress has a very unique history.
When choosing a cocktail dress, the season of the event is the key.
Read More »

16 December 2015

SOS: Parul decolorat

2
Ro Only

Chiar daca stii ca nu e bine, ca nu e recomandat, ca iti poate afecta grav si pe termen lung parul, schimbarile drastice de culoare sunt foarte frecvente.
Eu sunt un exemplu perfect: desi am firul de par destul de fragil, nu ma pot abtine si cel putin o data la cateva luni, aleg o noua nuanta.
Cele mai "pacatoase" alegeri sunt insa trecerile de la o nuanta inchisa la una foarte deschisa. Pentru ca, asa cum stiti, vopseaua de par presupune o deschidere maxima de 3-4 nuante (folosind lotiunea de 12%). De la brunet, fie el si natural, pana la blond, acest lucru nu e posibil doar prin vopsit, ci e necesara folosirea pudrei decolorante.
Read More »

Wigsbuy 2015 New Short Hairstyle Wigs for Christmas Sales Online

1
Have you  noticed that hair extensions and wigs are big right now? More than ever, you see them everywhere. 
It`s actually a trend and no more a necesity.
And most of the young girls tried at least once, clip on extensions or candy colour wigs, didn`t they?

Have you ever noticed that most of the movie stars have beautiful long hair? Is it easy to have long and nice hair when you have a team of stylists around you at any moment?

 I once saw a documentary "behind the scene" about how hard the life of a star really is. But what I remember from that documentary me, but I was deeply surprised when, after a show, the actress starts to take off hair pieces. And what is so strange, you ask?
 Well, she started to take off parts that I did not know that existed. For example, a portion (I thought it was a wig) was on top of the head, which is exactly the area that gives hair volume.
 So I discovered that extensions are not only used to make your hair look longer. As an example, did you see that there are extensions bangs? So if you want bangs but do not want to cut your hair and you don` want to take the time ti style your bangs, the problem is solved with a small extension with clip on!

How and why I started wearing extensions

The first extensions that I had tried on, were ponytails. Easy to use and to wear. They look like this:
Read More »

15 December 2015

TIP: Dress for the Christmas Party

0
For most of us, Christmas is a great time to spend with friends and family, but also the perfect time to reconnect with people you lost touch with. As it is a time of joy and love, the Christmas Party is the one event of the season that you shouldn`t miss!
Finding the perfect outfit for the Christmas party can be tricky. You want glitter, glamour, sparkle and style, for an unforgetable night. If you spend the night with your boyfriend or husband, or feel like being single, you will really want to look at your best.
And if it`s Christmas, there are three outfits you should try!
So I took some fashion advice from JecicaDress.com, a beautiful online shop where you can find the latest fashion designs for special occasion dresses and prom dresses, too! You should hurry up and take a look at the Prom Dresses availible now!
Read More »

Concurs Farmec

14
Ro Only
Perioada Sarbatorilor inseamna pregatiri, shopping si deci, mult stres. Asa ca, haideti sa ne ajutam tenul sa se relaxeze cu un concurs pe masura!

Premiul vine de la Farmec si consta intr-o caseta cadou (pentru tine sau pe care o poti oferi cuiva drag) Gerovital H3 Evolution- Crema Lift Hidratanta de Zi,  cu FP 15, perfecta pentru sezonul rece. Si bonus, cadou un Deodorant Antiperspirant Splendide.

Este recomandata pentru 30+, tenului uscat si deshidratat.

Read More »

14 December 2015

Idei de modele de unghii de Craciun

1
Simple sau complicate, clasice sau cu sclipici, modelele de iarna sunt cele mai creative si mai interesante.
Daca nu aveti idei, iata o lista cu cele mai frumoase modele (gasite de mine) pentru o manichiura de iarna si chiar de Craciun.
Daca va plac, lasati-mi un comentariu cu modelul pe care il veti alege si care va inspira cel mai mult:


Read More »

12 December 2015

Knitwear and coats

1
Zilele acestea nu mi-as fi dorit nimic mai mult decat sa stau in casa, la caldura cu ceaiuri si ciocolate calda. Din pacate, nu putem sa ne relaxam prea mult in timpul saptamanii, insa acum, ca vine weekend`ul, iata cateva dintre lucrurile cu care vreau sa ma inconjor in zilele friguroase de iarna.

What are your winter essentials for cold days and nights? Since it`s weekend, take a hot chocolate and enjoy some of my sugestions.

Photo gallery

Read More »

08 December 2015

Din nou, despre haina de iarnă

24
 In sfârșit, Decembrie!  Sigur că nu este atât de frig pe cât ne așteptăm (mi-au încolțit zambilele din ghiveci), însă, cu siguranță ai început să te uiți după modele de haine de iarnă. Mie personal, nu-mi plac deloc gecile de iarnă, chiar dacă au avantajul de a fi foarte călduroase. Nici modelele de haine oversized nu mă încânta, pentru că, eu consider că îmbrăcămintea trebuie să-ți pună silueta și feminitatea în prim plan.
 Trebuie să recunoaștem că un aspect plăcut al vremii reci este faptul că este mult mai ușor să ascuzi acele kilograme în plus, de care nu am reușit să scăpam nici vară trecută, sub hăinuțe bine croite.

After Halloween we are all preparing for Winter and Christmas. I really like shopping for winter outwear, but I only like A-line coats, because they are so pretty, formal and look great on every silhuette. I don`t really wear winter jackets at all, nor oversized coats. So, I have made a top winter coats you must have this winter:
Read More »

07 December 2015

Portofelul: Scump vs Dragut si Ieftin

3
Cand vine vorba de cumparaturi, evident, calitatea este extrem de importanta. Sau mai exact, raportul pret/calitate.

E absolut logic sa optezi pentru un produs de calitate, mai scump, pe care il poti folosi cativa ani, in defavoarea unui produs ieftin, care te tine maxim un sezon.
Sau e chiar asa?
Hai sa vedem cateva argumente:
Read More »

04 December 2015

Winter Tip: Furry and Fluffy

18
For english, scroll down


Acum o saptamana in Romania ningea. Cel putin intr-o mare parte. Ar fi fost cu adevarat frumos sa ninga pe 1 decembrie.
La mine a nins cu fulgi atat de mari, atat de frumosi, incat imi pare foarte rau ca nu am reusit sa imortalizez momentul. Fara nici o exagerare, fulgii erau de marimea unei monede de 50 de bani.

Eu personal detest frigul, nu imi place deloc in mod special iarna, insa daca ar fi un aspect placut, as putea mentiona puloverele calduroase (eventual casmir) si desigur, blanita caldurioasa si pufoasa.
In fiecare an, caut modele de paltoane si haini de iarna cu blana.
Pe SheIn (vechiul SheInside) din pacate sistemul de puncte nu mai e ce a fost. La asta se adauga si faptul ca transportul nu mai e decat ocazional gratuit si deja nu mai e mare afacere.
Cu toate acestea, SheIn este inca unul din magazinele pe care le consider de incredere, cel putin pentru faptul ca produsele arata destul de asemanatoare pozelor, calitatea e inca destul de buna si coletele nu se pierd miraculos pe la posta. In general, coletele ajung tousi la posta normala.
Asa ca, eu inca nu m-am decis sa scot SheIn de pe lista magazinelor de incredere.

Asa ca, iata lista celor mai frumoase modele. Pentru a ajunge pe pagina produsului, e suficient sa dati click pe fiecare poza:
Read More »

03 December 2015

Coolpad- nou pe piata telefoanelor din Romania- lanseaza Smartphonul Coolpad Modena

4
 Coolpad este nou pe piața din România, defapt e nou pe piața europeană. Dacă nu ați auzit până acum de Coolpad, e perfect normal, însă e de știut faptul că sunt clasați în top 10 pe piața mondială a smartphonurilor și pe locul 4 în China.  
  
 Cel mai nou smartphone Coolpad este Coolpad Modena și, la modul general, utilizatorii sunt încântați de raportul preț/calitate. 
 Haideți să analizăm împreună și să vedem dacă e așa! 
 Adevărul este că, dacă vorbim de evaluarea unui smartphone, valoarea lui devine ușor subiectivă în funcție de preferințele consumatorului. Cu toate acestea, sunt câteva criterii principale pe care oricine le caută când vine vorba de un nou telefon: designul, mărimea disply`ului și durabilitatea bateriei. 

Read More »

ZNU Christmas Big Sale + Bani din vanzari

2
For English, scroll down

Magazinul ZNU l-am descoperit asta-vara, cand cautam haine de dantela. Evident, eu am o mare obsesie legata de dantela, o obsesie mai complicata, avand in vedere ca nu toata dantela e de calitate sau arata bine. De aici mi-am comandat o rochie alba de dantela pe care o puteti vedea aici, care, cu exceptia faptului ca are jupa prea scurta a fost superba si marimea a fost ok, ba chiar as fi putut lua un numar mai mic. In general sunt stresata legat de marimile hainelor pe care le cumpar din magazinele internationale, pentru ca, asa cum stiti deja, XXL chinezesc se poate sa fie un S european. Jupa i-am inlocuit-o usor, asa ca pana la urma nu a fost o problema.

Astazi insa revin cu doua noutati legate de ZNU:
Read More »

02 December 2015

Teapa de pe Facebook 1: Concurs Marlboro

2

"Sarbatoreste cu Marlboro si sponsorii nostri. Oferim sansa de a castiga un cartus de tigari! (au mai ramas XXXX)
Vrei o sansa de a obtine unul dintre aceste cartuse? Tot Ce trebuie sa faci e sa dai Share apasand butonul de mai jos, un like pagini noastre daca apreciezi gestul nostru si sa ne trimiti adresa unde va fi livrat cartusul .
Nota: Aceste cadouri exclusive ar putea sa se termine in orice moment, deci grabeste-te!"


Asa suna noul concurs Marlboro.

Adica tot ce ai de facut ca sa te inscri este sa dai click pe butonul de Share si sa scrii" Multumesc Marlboro". Cati oameni au facut asta? 13.000.
Read More »