📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

25 November 2015

Winter Sweater

1
Pentru ca astazi a nins, cu fulgi mari si afara miroase a iarna...

Ne pregatim cu idei de pulovere de iarna.


-Da click pe fiecare poza pentru a ajunge pe pagina produsului-
--Click on every pincture to get the product link--



Read More »

09 November 2015

Anniversary Giveaway V: Charme D`Orient

72
concurs

Sarbatorim in continuare luna aniversara a blogului cu un concurs oferit in colaborare cu Charme d`Orient.
Premiul este un Ulei Parfumat de Vanilie in valoare de 139 lei:
Read More »

07 November 2015

Anniversary Giveaway: Triodeluxe

76
Ro Only

Toamna e unul din anotimpurile dificile pentru par. Daca toata vara n-ai stiut cum sa-l hidratezi mai bine si cum sa-l feresti de decolorat, toamna inevitabil ne confruntam cu alta problema: caderea excesiva.

Iata care sunt cele mai frecvente cauze ale caderii parului:


  • Parul degradat- fie ca vorbim de actiuni chimice si termice, cum ar fi: vopsit excesiv sau decolorant puternic, fie ca vorbim de factori mecanici, cum ar fin indreptat, ondulat sau chiar pieptanatul sau coafatul necorespunzator, prea mult stres aplicat firului de par, se rasfrange si asupra radacinii;
  • Dieta- deja e stiut, o alimentatie dezechilibrata, lipsa vitaminelor, mineralelor si a calciului, se rasfrang asupra aspectului firului de par si a radacinii acestuia;
  • Caciula/ Palaria- multi oameni nu stiu de acest aspect, insa purtatul foarte des al palariilor, caciulilor pur si simplu provoaca slabirea radacinii firului de par si caderea lui. Cu aceasta problema se confrunta cel mai des femeile care poarta uniforme si caschete. 
  • Disfunctii ale glandei tiroide- una din cauzele nestiute ale caderii firului de par, in cazul in care restul analizelor sunt in regula, poate fi disfunctia glandei tiroide;
  • Stresul- una din cele mai frecvente cauze ale caderii firului de par.

Cat par este normal sa-ti cada?

Read More »

05 November 2015

Forma sutienelor pe intelesul tuturor

0
Ro Only

In primul articol am decifrat marimile sutienelor. In acest articol vom vorbi despre toate formele sutienelor si pe cine avantajeaza sau nu.

Insa inainte sa trecem in revista si cateva exceptii :

Sutiene Bandeau

Nu sunt sutiene in sensul clasic. Nu ofera o mare sustinere, pentru ca in general nu au nici bureti, nici benzi de sustinere sau bretele. Se potrivesc in principal femeilor cu sanii foarte mici, deci cu cupa A. Ele pot fi purtate insa pe sub bluze decoltate sau transparente.
Read More »

03 November 2015

Anniversary Giveaway III: Note de toamna

36
Ro only

Toamna e anotimpul meu preferat. In mod traditional, toamna simbolizeaza recolta, bogatia, momentul cand roadele muncii sunt culese si puse la pastrat. Tot acestui anotimp ii sunt asociate melancolia, reveria, insa este in acelasi timp o perioada a constientizarii sinelui si recunostintei.


Toamna este clipa cand natura isi revarsa pentru ultima data frumusetea culorilor crude, inainte de somnul alb al iernii.


Concursul de azi este dedicat iubitorilor Toamnei si nu numai, iar premiul este menit sa aduca frumusetea aromata a Toamnei in casele voastre.

Read More »

01 November 2015

Anniversary Giveaway: Victoria`s Secret

58
----Ro Only----
giveaway

Iata si al doilea concurs anniversar. Acesta este deschis doar pe teritoriul Romaniei si este realizat impreuna cu ProduseCosmetice.ro.
Read More »

ANNIVERSARY GIVEAWAY: Accessories for Fall

35

---For English, scroll down---

 Acum 4 ani, în noiembrie, scriam primul articol pe blogul Kaiyo Aino.
  Pentru cei care nu știu, "Kaiyo Aino" într-o traducere înseamnă rază de soare, ca și numele meu. Chiar dacă e mai dificil de pronunțat, am decis să rămân la acest nume al blogului, fiind ce pozitiv, care consider că mă reprezintă și mai ales, pentru că îmi doresc să reprezinte și acest blog.
 Mi-am dorit de la început ca acest blog să fie un loc unde oamenii se pot relaxa, informa, un loc unde să uităm puțin de aspectele mai neplăcute ale vieții.
 Dincolo de toate, frumusețea, așa cum apare și în viață-fie că privim culorile unui apus, sau fragilitatea unei frunze de toamnă-are un efect terapeutic, ne apropie de natura noastră bună. în apropierea frumuseții, îți este imposibil să nu devi un om mai bun.
Read More »

Top 10 Wedding Dresses for Fall/ Winter

0
The Wedding, one of the most important event in someone`s life. You may be only attending, as a guest and a witness of your friends and family happy day, or you may be the lucky bride, but the white dress is the star of the party.

A dress that, you only get to wear once, but will bring you memories for a lifetime.

Why is the wedding dress so special?

Did you know?


  • White is a traditional colour for happyness in Ancient Greek and this is one of the reason for most of the brides today still choose a white wedding dress?
  • The longest bridal train had over 2 km?
  • In some traditions, the wedding dress has to be grey, red or blue?
  • Coco Chanel made the first short wedding dress in the history?
Read More »