📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 February 2015

Friday`s Trend: the Pattern

4
Houndstood este modelul alb cu negru (ca table de sah) care seamana cu forma unui dinte (canin). Este un termen englezesc, care poate e mai putin cunoscut, insa cu siguranta recunoasteti modelul.
Acest model s-a folosit initial exclusiv pentru hainele de lana si in mod traditional sunt folosite nuantele alb -negru sau maro -alb.
Daca va amintiti, Sherlock Holmes purta o sapca cu acest model, in majoritatea ecranizarilor.

Este potrivit stilului office, smart chic si a fost stilul vedeta al iernii 2013.
Eu am avut o haina pe care am purtat-o intregul sezon atunci si de care cu greu m-am putut desparti.
Iata insa si alte piese vestimentare care va vor face sa va indragostiti de acest model:
Read More »

26 February 2015

Prom Dresses: What`s new in 2015

6
Asa cum stiti, una din obsesiile mele sunt rochiile de ocazie, asa ca voi continua sa va tin la curent cu modelele propuse pentru anul acesta.
Anul 2015 vine cu stil mai relaxat, avand ca inspiratie zeitele grecesti, in defavoarea stilului de printesa care pana acum a fost favoritul. In ceea ce priveste paleta coloristica, vom putea alege intre nuante pastel, clasice si nuante vii si increzatoare.
In continuare vedeti galeria foto cu modelele mele preferate si cateva detalii despre un site englez, unde puteti comanda, fara sa trebuiasca sa vizitati posta vamala.

For 2015, the Prom Dress becames more fluid, classy, with greek goddes inspiration. Now it`s time to wear pastel colours or vivid and stong colours, as you like. The A-Line dress is the dress to wear this year, as it`s the dress that can work on every silhuette.
Read More »

25 February 2015

Primul pas pentru frumusetea pielii: Curatarea

6
Ro Only

Curatarea pielii nu mai e demult doar o simpla necesitate, ci un adevarat rasfat pentru trup si suflet. Indiferent daca preferi gelul de dus sau sapunul, sunt convinsa ca primul criteriu este intotdeauna parfumul.
Chiar daca traditional se considera ca sapunul usuca mai mult pielea, in timp ce gelul de dus aduce un plus de hidratare, adevarul e undeva la mijloc.
Specialistii afirma ca in general, gelul de dus contine mai putini aditivi, arome mai puternice, dar si un procent de crema, insa are dezavantajul de a se clati un pic mai greu, fata de sapun. Astfel, e foarte important sa se clateasca din abundenta.
Diferenta intre sapunurile obisnuite si cele de la Dove, asa cum stim, e faptul ca au o patrime crema hidratanta. Iar daca le-ati folosit, ati si simtit acest aspect.
Read More »

20 February 2015

Nou in Romania: Cosmod Paris +Concurs

6
Ro Only

Despre Cosmod Paris am aflat prima data de la blogurile de beauty din Italia.
Vestea buna este ca produsele vor fi disponibile si in Romania. Insa pana atunci, puteti sa verificati site-ul oficial pentru a va face o parere: http://www.cosmod.fr/

Eu am testat cateva produse pe care vi le voi prezenta aici; preferatul meu- creionul fard, cu care voi si incepe:
Read More »

15 February 2015

First BornPrettyStore Order

5
Nu eram deloc familiarizata cu BornPrettyStore, insa in decembrie am dat deja o comanda. Intrasem intamplator, pentru ca tocmai cautam un suport pentru rujuri (pe care l-am si gasit la un pret foarte mic), dar intre timp mi-au atras atentia foarte multe lucruri.

Cert e ca am ramas foarte impresionata de preturile foarte-foarte mici ale cosmeticelor, dar mai ales preturile mici la produse pentru unghii. Nici pe Aliexpress nu le gasesti asa de ieftine.
Am o dat o prima comanda, mai mult ca sa testez serviciile magazinului, cat de repede ajunge coletul, daca ajunge la vamala sau la posta normala si desigur, sa vad calitatea produselor. Mai ales ca multe sunt branduri prea putin cunoscute.
Read More »

14 February 2015

Review: Crema de Masaj Anticelulitica Pro Natura

5
Ro Only
Anticeluliticul este inca un subiect controversat: in timp ce unele persoane il recomanda ca fiind indispensabil, altele il considera total inutil.

Cea mai mare dilema este: te ajuta anticeluliticul sa slabesti?

Adevarul e ca anticeluliticul te ajuta sa slabesti, doar daca il ajuti si tu... cu o dieta echilibrata, sport, hidratare corecta si un masaj indelungat.
Cel mai important aspect impotriva caruia lupta anticeluliticul este efectul de coaja de portocala, insa ajuta si la pierderea in greutate si respectiv reducerea tesutului adipos.
Read More »

10 February 2015

Must Have Jewelry

6
Obisnuiam sa fiu obsedata de bijuterii, in special de cercei. In prezent, detin o coletie maricica de bijuterii, asa ca am fost mai putin tentata sa cumpar lucruri noi. Cu o mica exceptie: inelele.

Ciudat e ca nici macar nu imi place sa port prea des inele. Mai ales daca uit sa le scot noaptea, ma trezesc cu degetele umflate.
Insa, de cand mi-au revenit unghile, am inceput sa devin foarte entuziasmata de modele de unghii. In general ma inspir de la modelele de pe instagram. Si cumva, o manichiura noua merge mana in mana cu inele asortate. Doar mie mi se pare asa?
Si ca sa nu lungim povestea, va dezvalui doar ca am facut multe comenzi de inele, pe care le astept cu entuziasm si pe care vi le voi arata cand le primesc.
Oasap si Sheinside sunt cele doua site-uri care se afla ca scurtaturi pe mobilul meu si le verific aproape zilnic de noutati. Apropo de asta, a vazut lucruri atat de interesante si ieftine pe Oasap. Si pe Jollychic, pe care il vizitez mai rar, de cand am facut ultima comanda si am observat ca au scazut pana la $5 tariful de transport, iar coletul ajunge la posta normala, intru destul de des. Au tot avut reduceri de 70%, dar eu inca mai astept reduceri la pantofi, care serios vorbind, sunt tare draguti si ieftini. Si multi sunt si de piele.
Revenind la bijuterii, pe Sheinside am vazut reduceri mari. In plus eu am primit pe mail si un cupon de 5$ la cumparaturi (fara limita) si daca ati primit si voi, ar fi bine sa-l folositi la cumpararea unor bijuterii si iesiti ieftin de tot sau chiar gratis. Iata cateva modele care au ajuns pe wishlistul meu:
Read More »

07 February 2015

Inspiration: Shades of White

2
The snow always make me think about white dresses.
The cold days are back again; this morning I woke up seeing the snowflakes at my windows.

In December, the snow makes me joyfull, it reminds me that  Christmas is comming, but now, when I was hoping for early flowers, the snow makes me a little sad.
I gues that it will be a white Valentine`s.

So, if the cold days should be so last season, but Winter just won`t go away, there`s so much we can do: drink hot chocolate to keep warm, wear woolen clothes, stay in as much as we can and find some great inspiration pictures, that reminds us that white is such a beautiful trend.

I also like to browse my favourite online shops and find new styles and some great ideas.
Read More »

02 February 2015

Cadouri Personalizate de Valentine`s Day

4
Nu am fost niciodata un prea mare fan al cadourilor personalizate, mai ales ca automat ma gandeam la tricouri sau cani cu mesaje amuzante. In schimb ma incanta maxim bijuteriile inscriptionate sau micile accesorii personalizate.
Cand am dat peste Snapmade, am ramas surpinsa cate lucruri pot fi personalizate.
Lasand la o parte ideile obisnuite, pe acest site am gasit o multime de produse disponibile:

Read More »

01 February 2015

All About Shoes

6
Aproape ca ma pregateam de primavara, daca ultimele zile nu ar fi fost numai ploaie si vant. Oricum, magazinele online, deja se pregatesc de primavara, iar eu personal, am chef de cumparat pantofi.
Am observat pe SheInside ca au adus o colectie noua de pantofi si ghetute, foarte dragute, multe sunt si la reducere acum.
Oricum pana de Valentine`s day au o promotie, prin care beneficiati de o reducere de $8 sau de $18 la diverse cumparaturi.
Daca nu ati vazut pantofii de pe Sheinside, va invit sa va uitati mai jos, pe lista mea de favorite!

Am observat ca multe modele sunt si de piele!

(Click on every photo to get to the product page)


Read More »