📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 January 2015

Review: Laptop ASUS X550LDV-XX833D

11
La sfarsitul anului trecut, cred ca va mai amintiti ca a trebuit sa lipsesc ceva timp de pe blog, pentru ca mi se stricase vechiul laptop.
Inainte sa va povestesc ce am patit, trebuie sa va spun ca eu am avut pana acum doar laptopuri HP din gama Pavilion, care, desi performante din multe puncte de vedere, aveau aceasta mare problema cu ventilatorul, motiv pentru care se incingeau peste masura.
La primul meu laptop, mi s-a ars placa video, dupa 2 ani si ceva, in mare parte din cauza neglijentei mele. Obisnuita cu pc-ul normala, nici nu-mi trecea prin cap faptul ca un laptop are nevoie de mai multa atentie, ca trebuie curatat periodic sau ca, un cooler ar fi recomandat.
Al doilea laptop, tot din gama Pavilion, a avut aceeasi problema, insa mult mai grava.
Adica dupa doar o luna de cand l-am cumparat, desi il tineam pe cooler permanent, a inceput sa se incinga foarte tare. In continuare, l-am dus la curatat cam la 2-3 luni, insa problema parea sa se agraveze.
Read More »

23 January 2015

Ultima comanda Sheinside

21
Anul trecut am mai dat o ultima comanda, mai mult de teama ca o sa-mi pierd punctele acumulate. Nu aveam foarte multe stranse, pentru ca, recunosc ca uit mereu sa intru pe Sheinside si pana la urma punctele care oricum mi-au ramas (dupa ce am dat comanda), nici nu mi-au disparut.
Anul trecut, per total, am dat cateva comenzi numai din punctele acumulate, asa ca, sincera sa fiu, sunt foarte multumita de acest program, care e accesibil tuturor, nu doar bloggerilor. Presupun ca din cauza sarbatorilor aceasta comanda mi-a ajuns cam tarziu, dar asa se intampla de multe ori cu comenzile online.
Cel mai des, in ultima perioada, de pe Sheinside, am comandat rochite cu dantela. Si mereu am fost multumita. Dantela e de calitate, nu din cea ieftina, subtire si kitschioasa.
Read More »

20 January 2015

OOTD: Staying warm

13
In sfarsit mi-au ajuns coletele comandate de pe Oasap, cu exceptia unuia. Ca de obicei, unele mi-a ajuns la posta vamala si din cauza sarbatorilor, au ajuns destul de greu. Ultimul colet insa, a ajuns la posta normala, in mai putin de doua saptamani.
Va spuneam ca totusi un colet nu mi-a ajuns, pentru ca s-a intamplat cea mai ciudata chestie: pur si simplu nu am primit un colet, pentru care insa, se pare ca am semnat ca l-am primit. Deci nu am nici macar cum sa demonstrez ca nu am primit acest colet. Este si prima data, in ultimii 3 ani cand mi se intampla sa nu primesc un colet, care are numar de tracking si care, cumva, la mine nu a ajuns, decat oficial. Aveti grija, deci!
Revenind la comenzile mele, cele mai multe au fost articole de iarna, asa ca ma bucur mult ca au ajuns cat mai repede.
Astazi o sa va arat cateva dintre ele si o sa va dau si mai multe detalii.
Read More »

17 January 2015

What`s new: 2015 Dresses

5
Anul 2015 vine cu o colectie interesanta de rochii de ocazie, care au un stil mai relaxat, fluid, tineresc, in nuante vii si placute. Nuantele de rosu sunt din nou in lumina reflectoarelor, iar stilul recomandat pentru rochiile de ocazie este cel glamour, de covor rosu.
Dantela si voalul raman printre favorite, insa modelele tind spre simplitatea pusa in valoare de accesorii aurii sau argintii.
Ca de obicei, va voi prezenta modelele mele preferate, desi va avertizez ca urmeaza o galerie foto lunga, pentru ca nu am putut sa scurtez lista preferatelor mele deloc.

Fashion also starts a brand new year, with a new revived styles, with bright and youthfull pastels. As for the special occasion dresses, the trend is for a more fluid and simple style with glamorous details, as silver and golden. 
As I was browsing the pages looking for a perfect prom dress, I came across so many beautiful items, that my photo gallery will be a very long one. 
Read More »

10 January 2015

Ai auzit de FoodPanda?

3
Acum cateva luni parca un prieten imi zicea foarte entuziasmat ca uite, a descoperit ca FoodPanda au aplicatie pe telefon si ca sa comandam si noi ceva.
Habar- nu-aveam pe atunci de FoodPanda, defapt credeam ca are legatura cu reclamele acelea amuzante "Don`t mess with the Panda" (daca nu le stiti, sa le cautati pe youtube, sunt foarte amuzante).

Dar sa revenim la FoodPanda! Daca sunteti fani al comenzilor online si daca obisnuiti sa comandati acasa (cel putin pizza stiu sigur ca ati comandat pana acum), o sa va bucurati sa aflati de acest serviciu. E adevarat ca inca nu e disponibil in toate orasele, dar uite, spre norocul meu, in Buzau este.
Read More »

09 January 2015

Intretinerea Hainelor- Ghid de spalare si Trucuri utile

4
In general, gasiti o multime de informatii despre haine, stil si vestimentatie la blogurile de nisa, insa una dintre problemele despre care se vorbeste mai putin, este spalatul si intretinerea lor.
Tehnologia ne ajuta si ne imbunatateste viata, dar de multe ori o si complica.
Nu o data, mi-am distrus hainele la masina de spalat, pentru ca nu am stiut si nici nu m-am interesat, de regulile de spalare ale hainelor. Toata lumea stie ca hainele trebuiesc separate in negre, albe si colorate. Pana aici toate bune si frumoase, insa daca v-ati trezit vreodata ca toate camasile iubitului au iesit roz, (fapt real, mie mi s-a intamplat) ati realizat ca sunt mult mai multe aspecte de luat in calcul.
Asa ca am cautat mai multe informatii si mi-am propus sa scriu un articol usor diferit fata de ce cititi in mod normal, dar sper eu, ca destul de util.
Read More »

07 January 2015

Anul nou incepe cu reduceri

5
Recent am aflat de o noua oferta Sheinside, care poate fi interesanta, mai ales daca va decideti sa faci o comanda impreuna cu cineva.
Am vazut ca au adus multe produse noi, inclusiv rochite deosebite, dar si articole de imbracaminte de iarna care mie mi-au atras atentia.
Alte reduceri interesante in aceasta perioada am vazut pe cateva alte site-uri si ma gandeam sa fac o categorie speciala in pagina de facebook cu reducerile actuale cat si cu cupoanele care pot fi folosite. Din pacate, e un pic mai complicat sa fac un tab cu link-uri si poze, asa ca va mai dura un pic. Intre timp va arat cateva dintre preferatele mele, acum la aceasta oferta:

(Click on the Photos to get to the product)

Read More »