📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

30 April 2014

OOTD: Like a Fairy Tale

14
Acum ceva vreme in urma va spuneam de TideStore. Am petrecut o seara intreaga uitandu-ma la poze si pana la urma am reusit sa ma decid ce sa comand. Dar nu a fost deloc usor: in primul rand, chiar au preturi bune si tentante, dar mai ales, au atat de multe lucruri frumoase, incat m-am decis sa salvez poze pe Pinterest, cu cele mai frumoase lucruri. Puteti si voi sa aruncati un ochi aici, pentru inspiratie: http://www.pinterest.com/kaiyoaino/tidestores-best/
Eu am ales la prima comanda pe acestea doua:
Sandalele le veti vedea intr-o tinuta viitoare, iar acum vreau sa va arat mai multe poze cu rochita.

My first oreder from Tidestore has arrived and if you remember, I really had a difficult time choosing: first of all, everything is so cheap and there are so many great items, it`s really hard to choose only a few items! Since I loved so many things from TideStore and spent a lot of time just browsing the side, I`ve made a pinterest bord with some of my favourites. You can check it out here:
http://www.pinterest.com/kaiyoaino/tidestores-best/
Also, I recommend you, Cheap Summer Dresses and my favourites, Bohemian Clothes.
Did I mention that the package arrived pretty fast?
I`ll tell you more, but fist, let my show you today`s outfit, featuring one of the items I`ve ordered this time:



Read More »

Inflorate si colorate

2
It`s sale again on SheInside!
Let me tell you about my favourite dresses:
Daca nu v-ati saturat de reduceri, iata ca mai avem cateva, de la SheInside! Partea buna e ca acum sunt la oferta rochitele de zi, inflorate si colorate! Acestea sunt preferatele mele: 
Pentru a ajunge pe pagina produselor, doar dati click pe poze! Va astept sa-mi spuneti ce ati descoperit voi interesant la reduceri!
Read More »

28 April 2014

OOTD: Lace for Spring

12
Cum ati petrecut de sarbatorile Pascale? Sper ca v-ati bucurat si voi de o vreme rezonabila si chiar varatica uneori. Chiar daca am disparut de pe blog, m-am gandit si la voi si am facut o multime de poze pe care sa vi le arat.
Iar astazi vreau sa va arat o tinuta frumoasa, dar nu inainte de a va anunta ca am ales castigatorii a doua concursuri incheiate (gasiti pagina concursurilor si extragerea  aici si aici) si felicitam pe Hellena Oops si Bianca Roxana. In curand voi alege si castigatoarea concursului Oasap.
Iata cateva poze din saptamana trecuta:

Today I want to show you a new outfit, but first, here are the winners of the last two giveaways: Hellena Oops and Bianca Roxana. Congrats, girls!
I hope you had a great time for Easter and nice weather, like I did. Here are some of last weeks photos:
Am pregatit masa in noaptea de Inviere, iar restul pozelor sunt facute in ziua de Paste si in weekendul trecut.
Read More »

27 April 2014

The One

2
Ro Only
Perioada sarbatorilor a fost destul de plina de evenimente pentru mine. Asa ca am cam lipsit de pe blog, sa spunem ca mi-am luat o scurta vacanta. Dar incepand de azi revin in forta cu noutati si articole pentru voi. In curand voi alege si castigatorii celor doua concursuri incheiate, dar inainte de toate, o veste buna:
E vorba de noua colectie Oriflame, The One.
Unele dintre voi, stiu ca sunteti mereu la curent cu noutatile si stiti deja. Eu la randul meu, am aflat de curand si sunt foarte entuziasmata. Mereu am fost multumita de comenzile mele de la Oriflame si abia astept sa testez si noua gama.
Iar bloggeritele, dar si bloggerii care vor sa testeze noile produse Oriflame au acum ocazia sa se inscrie in campania The One Collective.
Noua colectie o gasiti pe site unde veti putea citi si mai multe detalii despre fiecare produs in parte.
Read More »

24 April 2014

Clearence Sale on SheInside

3
Did you know that there is clearance sale on SheInside? Here are some of my favourites:
Please click on the pictures to find the items!

Ca de obicei, vreau sa va anunt de o reducerile din aceasta perioada. Si vestea buna e ca pe SheInside e lichidare de stoc. Mai jos aveti cateva dintre preferatele mele:
Dati click pe poze pentru a ajunge pe pagina produsului!
 

Read More »

22 April 2014

Spring Giveaway

43
De la Romwe vin 2 vesti bune:
Profitati de oferta curenta si puteti cumpara pantalonii cu dungi la numai $15.99 la care puteti adauga si codul de reducere de 10%
Lively little zebra for any style you like:  www.romwe.com/romwe-sexy-little-zebra-leggings-p-83911.html
My lovely fans, inner coupon for you10%offleggings 
Save another 10% for the leggings on 24th April.

Iar a doua veste buna e ca ii puteti castiga, urmand doar cativa pasi simpli:
1. scrieti un comentariu pe pagina produsului:
2. Lasati un comentariu la sfarsitul acestui articol cu o adresa de email valida, pe care sa va pot contacta, daca sunteti castigatori!
Read More »

09 April 2014

OOTD: Spring Pastel

6
Tinuta de astazi e destul de primavaratica. Culorile pastel sunt preferatele mele, iar rochita mi se pare foarte versatila, putand fi purtat atat ca rochita eleganta, dar o vad fiind perfecta si ca o tinuta casual ca si rochie de plaja, de exemplu.
Am comandat-o de pe Ever Pretty, unde gasiti modele superbe in special rochii elegante sau tinute office, iar preturile sunt foarte bune.
Today`s outfit is one of my favourites, because this pastel dress can also be a special occasion dress, but also perfect for summer beach days. I`ve orderd it from Ever Pretty, a great shop if you want to buy special occasion dresses. The prices are also very nice.
Read More »

06 April 2014

Weekend Post

5
Eu duminica obisnuiesc sa petrec ceva timp pe internet cautand modele noi si interesante si nu in ultimul rand, ofertele bune din aceasta perioada. Cum intentionez oricum sa fac o noua comanda online, astazi am cautat cele mai frumoase modele de rochite. Iata care mi-au placut cel mai mult:

Since is Sunday and we all get to relax, I`ve decided to surf the internet searching for some new great items. I am also thinking about a new order and here are some of the best dresses I`ve found:
Did I mention that they have great prices? 





This is my favourite. You can find it here at only $10.75!!!!
Read More »

04 April 2014

Win 3 OASAP new tees

51
Pe Oasap gasiti reduceri la colectia de vara!

Read More »

DIY: Decolorarea naturala

15
De mult vroiam sa incerc aceasta metoda, in mod special pentru ca pe lista rezolutiilor pentru 2014 se afla si faptul ca vreau sa am mai multa grija de parul meu.
Daca nu ati  observat inca, eu obisnuisc sa imi schimb culoarea parului foarte des. Mai rau e ca merg pe schimbari dramatice, de la brunet la blond, la brunet din nou si apoi roscat. Iar toate aceste schimbari afecteaza grav sanatatea firului de par. Asa ca, am ajuns sa cred ca decolorarea naturala ar putea fi solutia salvatoare.
Unele dintre voi ati mai citit desigur despre acest procedeu, pe care il voi explicat si eu imediat. Dar inainte de toate, iata rezultatea mele:
Pozele sunt facute la lumina camerei, fara nici un fel de editare.

Read More »

02 April 2014

Culoarea uitata

4
- Acum multi-multi ani in urma, aici, suntem suntem noi, se spune ca ar fi fost un mare regat. Cei mai falnici copaci si cele mai frumoase flori se intandeau oriunde vedeai cu ochii. Iar palatul regelui avea sapte gradini minunate, fiecare dispuse in forma de cerc. Si fiecare gradina avea cate o singura culoare, astfel, prima gradina era rosie, adica orice floare si orice vietate care traiau acolo erau numai rosii. Iar in centrul acestor gradini era un speciala si cea mai frumoasa din toate. O facuse chiar feciorul regelui, cadou pentru viitoare sa sotie. Printesa era insasi de o frumusete neasemuita. Era din tinuri indepartate ale nordului de unde, feciorul de imparat o salvase din ghearele unui balaur cu sapte capete. Iar gradina, era facuta in culoare ei preferata.
Ucenicul il intrerupse pe batranul mester:
Read More »

Stil de Primavara

2
Cea mai frumoasa sarbatoare mi se pare cea japoneza, a Ciresilor infloriti.
Primavara s-a lasat mult asteptata anul acesta, la noi. Intai a venit cand ne asteptam mai putin, calda si frumoasa, topind zapezile lasate de februarie. Dar s-a razgandit si, capricioasa ne-a dus si ploi reci.
Intotdeauna mi-am imaginat primavara ca fiind o adolescenta frumoasa si schimbatoare, cand melancolica si romantica, cand vesela si copilaroasa, cand rece si furioasa.

Read More »

Cum ne imbracam dupa tipul de personalitate?

2
Voi credeti in Astrologie?
Nu ma refer la Horoscopul acela previzionar pe care il puteti citi in coltul de pe ultima pagina a unui ziar. Ci ma refer la studiile acelea care, pornind de la data nasterii cuiva, poate sa iti spuna foarte multe lucruri despre personalitatea, visele si aspiratiile unei persoane.
Nu as putea sa va dau explicatia, dar de cele mai multe ori, aceste lucruri se potrivesc fiecarei persoane.
Ca femei, cel mai clar ne exprimam personalitatea prin felul cum aratam, cum alegem sa ne imbracam si cum ne coafam. Unii astrologi spun ca e de ajuns sa privesti o femeie si ii poti ghici zodia, chiar si numai dupa stilul ei vestimentar.
Iata cateva detalii despre fiecare zodie:
Read More »

Oferte si reduceri pe Romwe

2
Primavara aceasta, camasile sunt vedetele. Iar ofertele sunt destul de atragatoare. Iata cele mai atragatoare reduceri si oferte pe Romwe:
New trend allert!


Read More »

01 April 2014

20% off for April Fools` Day

2 Read More »

Ochii care m-au sedus

6
Petru locuia in Bucuresti de cand se stia. Terminase ASE`ul cu cativa ani in urma si acum lucra la banca. Zilele curgeau destul de linistit pentru el. Dimineata facea un dus si pleca spre Unirii, la munca. Daca uneori sa trezea mai tarziu, putea sa isi mai piarda cateva zeci de minute la o cafea si o tigara cu colegii. Pranzul si-l lua zilnic la ultimul etaj din Unirea. Eventual inca o cafea si o tigara, tot cu colegii. Dupa orele 18 se urca in masina si pleca spre casa. Pe drum se oprea sa faca si cumparaturi. In zilele frumoase se ducea pe stadionul cel nou, la jogging. Apoi, spre seara se intorcea acasa, unde se putea relaxa dupa o zi lunga: citea stirile online (pentru ca dimineata rar avea timp sa faca asta), urmarea un film, sau gatea ceva bun.
In seara aceasta se privea in oglinda pentru a vedea rezultatele. Am uitat sa va spun, dar ca orice om din zilele noastre, se straduia sa slabeasca putin.

Petru era inalt si avea ochii verzi. Ii mostenise de la mama. Tot de la mama mostenise si casa si masina si, dupa cum spuneau unii, si caracterul.

A doua zi, dimineata incepu cu totul altfel decat se astepta Petru. Cineva suna la usa. Era prea devreme si raspunse somnoros, usor iritat. Era curierul, avea un pachet. Semna si inchise usa. Se uita pe colet si ramase usor surprins. Se astepta ca sa primeasca vreun colet trimis de cei de la Centrala. Dar nu, era cu totul altceva. Cuprins de indoieli, citi expediatorul: Lensa.ro. Se gandi din nou ca ar putea fi o greseala. Citi cu atentie destinatarul. Era chiar el. Dezorientat, dar mai ales intrigat, deschise coletul.
Inauntru, o pereche de lentile.
"Ciudat" isi spuse el, "eu nici nu port ochelari".
Read More »