📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 March 2013

Castiga o pereche de ochelari de soare

Asa cum v-am mai spus, Firmoo e o companie americana specializata in ochelari de vedere si ochelari de soare.
Dar in afara de modelele Wrap Around Sunglasses, Firmoo aduce si o inovatie deosebita: Firmoo Tinted Sunglasses, adica, poti alege orice rama de ochelari de pe site si sa o transformi in ochelari de soare.
O idee exceptionala, mai ales daca iti place sa iti asortezi ochelarii de soare la o anumita tinuta!
In plus, si persoanele fara dioptrii se pot bucura de ochelarii de soare, dar desigur si persoanele cu dioptrii pot opta pentru lentile cu dioptrii, colorate. 
Iata si cateva modele care v-ar putea fi pe plac:
Read More »

Ultima proba a competitiei Spring SuperBlog 2013

Am ajuns, in final, si aici. Cu bucurii sau frustari. Dar e cu siguranta momentul in care tragem concluziile.
Ultima proba, ne propune doua teme la alegere:
 1. In calitate de laureat al competitiei Spring SuperBlog 2013, cum v-ati recomanda ca potential partener media in viitoarea editie SuperBlog? Vrem sa va cunoastem mai bine, sa aflam cum va definiti ca bloggeri si cum ati vedea voi colaborarea cu noi, in calitate de potential partener media. Va puteti inspira / documenta de la actualii parteneri media.
2. Cum credeti ca se desfasoara o zi de lucru la unul din partenerii media Spring SuperBlog 2013? Va puteti referi la unul, mai multi sau toti partenerii media, la alegere.


Read More »

30 March 2013

Arganic Essentials

0
Astazi vreau sa va vorbesc despre cateva produse naturale, pe care le-am testat si au intrat rapid in rutina mea de ingrijire zilnica: Arganic Essentials.
Asa cum ati observat, in ultima vreme am inceput sa folosesc din ce in ce mai multe produse naturale, care, in ciuda unor pareri, sunt extrem de bine aromate si desigur, foarte utile tenului si pielii.
Read More »

Inima Oceanului

0
-In fiecare noapte am acelasi vis: sunt in camera mea din casa de pe plaja, unde am crescut. Insa dincolo de fereastra mea, e oceanul, cu pestii, algele, meduzele si alte fapturi. Trebuie sa am vreo sase ani si se pare ca dorm, dar totusi reusesc sa fiu martora la toate aceste lucruri. E ca si cum intreaga casa s-ar fi scufundat pe fundul oceanului. Deodata, ea se apropie de fereastra si ma priveste. Cu parul rosu, ochii albastri si... coada de peste.  O recunosc si ma trezesc speriata.
Read More »

28 March 2013

Misiunea 7: Super-Poseta

-Buna dimineata, Clover! In sfarsit, o zi libera! Ia spune, ce planuri ai astazi? ma intreba Samantha, in timp ce pregatea cafeaua la ibric, dupa obiceiul turcesc.
Samantha, sau Sam, cum obisnuiam sa-i spunem, era mai relaxata ca de obicei. Isi prinsese parul lung si roscat cu o panglica verde si parea pregatita pentru o zi speciala. Nu era nici o noutate ca ei ii placea sa se trezeasca prima si sa ne planifice intreaga zi.
Alex, cealalta colega de apartament, care parea chiar mai somnoroasa decat mine, isi facu aparitia in living.
Read More »

Made in Italy: Secrete de Frumusete

Secretele frumusetii oricarei femei sunt micile trucuri care transforma orice defect intr-un atuu.
Si asta presupune, asa cum deja stim, folosirea unor cosmetice de calitate.  
Acesta e si motto`ul brandului italian diegodellapalma, care si-a pus am amprenta pe harta frumusetii italiene.
Daca v-ati intrebat vreodata care este secretul frumusetii incredibile a italiencelor, atunci ar trebui sa stiti ca femeia italiana foloseste cu precadere cosmeticele de lux italiene, destul de greu accesibile pentru restul lumii, pana acum.
 Pentru ca am calatorit des in Italia, am avut ocazia de a achizitiona cosmetice exclusive italienesti, de exceptie, si marele meu regret a fost ca nu reuseam sa le gasesc si la noi
In prezent, Aoro.ro introduce in Romania esenta luxului italienesc: diegodellapalma.

Read More »

27 March 2013

O noua campanie ZorileStore si BlogAwards

Probabil ca multi dintre voi va mai amintiti campania ZorileStore de anul trecut. Anul acesta, impreuna cu BlogAwards, ne propune competitia "Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro".
Anul trecut nu am participat la campania ZorileStore.com, dar am citit toate review`urile din blogosfera si am ramas impresionata, pentru simplul fapt ca toata lumea era de acord legat de comoditatea lor.
Din categoria Curatenia de Primavara, cel mai mult mi-au placut Papuci GRENDHA pentru femei, care par ultra comozi si mai ales draguti.
Ce parere aveti? Voi ce ati alege?
Read More »

Ati incercat noul Rimel Volume Build?

Cand am citit pentru prima data descrierea acestui rimel, am zis "nu se poate!"
Ca sa intelegeti indoiala mea, trebuie intai sa  va spun ca rimelul VolumBuild de la Oriflame, aduce ca inovatie peria sa imensa si formula flexibila care permite aplicarea si reaplicarea mai multor straturi, in functie de efectul dorit.
Dar, asa cum stiam din experienta, reaplicarea rimelului, in momente diferite ale zilei, nu a fost niciodata o idee prea buna pana acum.
Read More »

26 March 2013

Scrisoare din Insula Kerkyra

0
Iubitul meu,

Imi pare rau. Imi pare rau pentru tacerile mele de pana acum. Imi pare rau pentru tot.
Ziua aceea a fost sfasietoare pentru mine, pentru noi si da, am plecat. Au trecut zece zile de atunci...
Insula e plina de magie, de arta, de istorie si mergand pe urmele zeilor, am ajuns sa inteleg. Dar sa incep cu inceputul...
In seara aceea ti-am spus ca totul e gresit. Ca lucrurile nu sunt ceea ce speram si ca trebuie sa plec. A doua zi, eram la sediul Agentiei de turism Paralela 45,cerand un bilet spre "oriunde". Presupun ca doar intamplarea a facut sa ajung pe aceasta insula de legenda. Pe atunci nu stiam ca o vacanta in Corfu avea sa schimbe totul.
Read More »

Noutati Charme d`Orient: GOMAJ ENZIMATIC BIO

Intotdeauna am cosiderat ca nu exista suficiente produse pentru gomaj pe piata.
Tocmai de aceea m-am bucurat sa aflu de lansarea unui nou produs Charme d`Orient, din gama de cosmetice BIO.


"Gama BIO by Charme d'Orient a fost creata special pentru ingrijirea pielii sensibile. Azi, ea se imbogateste cu Gomajul Enzimatic BIO. Acest gomaj este unic datorita combinatiei de acizi de fructe, ulei de argan si alte uleiuri vegetale care confera prospetime si luminozitate chiar si celor mai sensibile tenuri.
Read More »

Noutati Capra Nera: gama Aqua Treatment

Va spuneam in acest articol despre CAPRA NERA care face parte din grupul DEESSE AG cu sediul in Elvetia si care reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania. Despre oportunitatea de afacere CAPRA NERA gasiti mai multe detalii aici.
Nu stiu daca ati avut inca ocazia sa incercati gelul de dus despre care v-am vorbit, dar cu siguranta veti avea ocazia sa testati noua gama Aqua Treatment care  contine patru produse esentiale pentru ingrijirea fetei.
Ce cuprinde noua gama Aqua Treatment:
Read More »

25 March 2013

Costumul de Baie care a Schimbat Istoria

0
Pentru ca plouase de cateva zile incontinuu, dimineata aceea parea mai mult seara. Desi urma sa fie o zi mohorata si evident lipsita de evenimente pentru majoritatea oamenilor care si-ar fi pierdut timpul acasa in fata televizoarelor, eu aveam sentimentul ca aceea va fi o zi pe care n-o voi uita.
Nu am fost prea surprinsa sa gasesc o cutie alba, legata cu o fundita rosie si subtire, chiar pe noptiera de langa pat.
Pentru cei care au deschis mai tarziu televizoarele, ar trebui sa explic cum si de ce un pachet misterios nu imi trezea nici un fel de suspiciune si nici un motiv de ingrijorare.
Read More »

24 March 2013

Recomandarea zilei: Smart Chic

Smart
Mi se intampla foarte des sa fiu in cautarea unei tinute mai elegante, pentru cate un eveniment deosebit. Si evident, incep sa cutreier magazinele din online si offline.
Cand vine vorba de tinute elegante, trei aspecte mi se par esentiale:
Read More »

23 March 2013

Concurs Ceasuri Fashion

Ceas

Ceasuri Fashion va pune la dispozitie o frumoasa colectie de ceasuri feminine, elegante, adevarate bijuterii, la preturi incredibile.
Modelele sunt pentru toate gusturile: atat pentru fete tinere, dar si pentru femei elegante si feminine. Daca va doriti un ceas deosebit sau intentionati sa faceti un cadou unei persoane speciale, va invit la un concurs in colaborare cu Ceasuri Fashion.
Premiul e un ceas la alegere din modelele disponibile.
Read More »

Luxuria et Ars

0
art
Barbatul cu privirea albastra si trista deschise partida inaintand cu doi pioni. Celalalt, cu ochii negri, haine couture si atitudine usor aroganta il privi zambind ironic:

-Ar trebui sa jucam pe bogatia omenirii! Dar tot luxul acestei lumi nu e decat o bruma de arta naiva care a supravietuit trecerii timpului. Nu mi-ar folosi la nimic, spuse barbatul in negru, mutand un pion si nebunul.

-Vrei sa spui ca luxul si arta sunt unul si acelasi lucru? intreba barbatul cu ochii albastri.

-Bineinteles. Ce crezi ca i-a facut pe primii oameni sa iasa din pesteri si sa inceapa sa construiasca sute de castele in care au adunat comori, statuete de aur si coliere de perle? Nu cele noua muze, ci Avaritia, al treilea pacat capital, e cea care a nascut arta pe care o privesc toti cu atata incantare. Sah! rosti cu o bucurie nestapanita.
Read More »

Concurs Tzoale.ro

Pentru cititorii blogului si fanii Tzoale.ro, prin amablitatea sponsorului, dam startul unui concurs cu un premiu deosebit.
toale

Vom avea un fericit castigator, premiat cu un  produs la alegere de la Vero Moda, de pe Tzoale.ro
 Castigatoarea isi poate alege atat modelul dorit cat si marimea acestuia.
 Iata ce conditii trebuie urmate:
Read More »

Recomandarea zilei: Tzoale.ro

TZ
Asa cum v-am obisnuit, saptamanal va recomand cele mai bune magazine online cu haine de calitate si la preturi bune.
Sunt convinsa ca ati auzit/vizitat virtual deja magazinul TZoale.ro, cu toate acestea, merita o prezentare mai detaliata.
Read More »

21 March 2013

Oferte si Reduceri Tina R

TinaR - VIP
Oferta curenta Tina R cuprinde
Iar cele mai bune reduceri dupa parerea mea:
Read More »

Oferta Yves Rocher Saptamana Aceasta

0
Oferta Yves Rocher, valabila pana pe data de 29 Martie cuprinde urmatoarele:
  1. Transportul gratuit pentru o comanda de minim 59 Ron
  2. -35%  pentru un produs la alegere
  3. Si urmatoarele cadouri, in functie de suma la care se ridica comanda:
Read More »

Recomandarea saptamanii: Style 24/7

Asa cum v-am obisnuit, revin cu inca un articol din categoria Recomandarea Saptamanii. Pentru ca stiu ca multe dintre voi iubiti hainele frumoase, de calitate si la preturi bune, dar preferati sa evitati sa cumparati din magazinele online din afara, acum am o veste buna: am reusit sa gasesc un magazin cu haine online feminine, elegante, dantelate, la preturi super, in Romania: Style 24/7.
O sa observati de la inceput ca magazinul se adreseaza in primul rand femeilor moderne, stilate si  elegante; fie ca optati pentru tinute casual, sexy sau office, toate hainele au o nota de eleganta si feminitate. Si desigur, preturi foarte bune!

Pentru ca unele dintre voi au retineri in ceea ce priveste comenzile online, vreau sa mentionez cateva lucruri:
Read More »

Sfaturi pentru angajatii de birou

Una dintre cele mai mari probleme de care se plang toti corporatistii si orice angajat care lucreaza intr-un birou si trebuie sa stea foarte mult in fata calculatorului, pe scaun, este durerea de spate. Lipsa de miscare si pastrarea aceleasi pozitii cateva ore la rand, mai ales daca aceasta pozitie nu este una corecta, pot duce la probleme de sanatate destul de serioase. Am descoperit intamplator de curand ‘mobila birou’ – acest magazin online, ca si altele, ofera o gama foarte variata de produse de mobilier din foarte multe categorii. Asa ca m-am gandit ca e de recomandat, daca va aflati in situatia descrisa mai sus, sa aruncati un ochi si pe scaune online.
Read More »

20 March 2013

Concurs Rasfat pentru Unghii

unghii
Buna dimineata!
Va invit sa va rasfatati unghiutele cu cele mai frumoase modele, dar mai ales usor de realizat.
Aparatul de printare unghii va pune la dispozitie 36 de imagini diferite si in plus vine la pachet cu 4 nuante de oje: roz, alb, negru si transparent.
Read More »

Elena

0
Stia ca e frumoasa. O spunea toata lumea. Stia ca frumusetea ei e casta, angelica, unica; inalta, subtire, cu ochii de un verde adanc si misterios si bucle aurii care coborau pe umeri aminteau de reginele din vechea Dacie.
Read More »

Parfumurile Mio: parfumuri de lux la preturi mici

0
perfume
Eu iubesc parfumurile; le iubesc pe cele scumpe, pe cele dulci, exotice, orientale, fructate, iubesc parfumurile celebre, parfumurile acelea deosebite, a caror mireasma ramane zile intregi.
Problema? E ca le iubesc pe toate si mi le doresc pe toate.
Cum evident acest lucru nu e deloc economic, eu am descoperit o solutie ultra-simpla: Parfumurile Mio.
Aceste parfumuri sunt produse sofisticate frantuzesti din regiunea Grasse , avand ca sursa de inspiratie parfumurile creatorilor celebrii.
Read More »

Review: Gel de Dus Capra Nera

0
Despre cosmeticele si produsele de ingrijire Capra Nera puteti gasi detalii direct pe site-ul oficial. CAPRA NERA face parte din grupul DEESSE AG cu sediul in Elvetia si reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania.

gel
In acest articol totusi, vreau sa va prezint in primul rand un produs din noua gama Mineral Beauty System:
Gelurile de dus au 500 ml si vin in 4 variante atragatoare:
  • lapte si miere
  • ocean
  • rodie
  • mango
Sunt disponibile la pretul de 53 lei.

Eu am primit spre testare pe cel cu Lapte si Miere, care a fost o surpriza foarte placuta pentru mine, pentru ca intr-adevar ador cosmeticele cu miere de albine.
Read More »

19 March 2013

Barcelona - iubire si istorie

0
Traficul era infernal in acea perioada a zilei.
Practic, inaintase doar zece metrii in ultima jumatate de ora. Deschise radioul si incepu sa caute plictisita printre canale.
Deodata se opri si asculta ganditoare.
Reclama Paralela 45 la 20 de ani


Trecuse ceva timp de la ultima excursie. Gasise atunci un pliant de la  Agentia de turism Paralela 45 in care anuntau vacante fabuloase in locatii exotice. Ii cazuse privirea pe poza  unui castel medieval ridicat la malul marii.
 Costa Brava, Barcelona. Citi in continuare: "Charter Costa Brava din Cluj"si "Charter Costa Brava Bucuresti".
Read More »

18 March 2013

Masina de Cusut Magica

0
Era o noapte senina, cu luna plina. Vesele si galagioase, se adunara in jurul focului.
-Spune povestea! rugara in cor cateva fete, prinvind-o pe Bianca.
Fetita blonda de zece ani, deveni serioasa. Privind lung la flacarile care dansau in fata ei, incepu sa povesteasca:
- Se intampla acum o suta de ani... Pe atunci, tinerii se strangeau pentru a sarbatori recoltele manoase, in nopti calde si senine ca si aceasta. Tinerele fete imbracau straie de sarbatoare si se strangeau in jurul focului, cantau si jucau hore pana in zori.
Ana avea pe atunci saptesprezece ani, o fata frumoasa si sfioasa, dar era  fiica cea mare a vaduvei sarace din sat. Avea inca sase frati mici si, desi muncea din zori pana in amurg, niciodata nu isi putea cumpara straie de sarbatoare. In seara aceea, se duse in odaia sa mica, mai trista ca de obicei. Privi putin de la fereastra ingusta toti tinerii veseli care se indreptau spre lunca cea mare, unde in departate, deja se aprindeau facliile. Cu un oftat lung, stinse lampa cu gaz si adormi imediat.
Read More »

15 March 2013

Frumusetea se invata

0
Nu ne nastem pur si simplu frumoase. Frumusetea se invata...

Era genul de diva eleganta; adora matasea si dantela cu o usoara atingere de vintage, broderiile si cristalele. Avea o frumusete nelumeasca, o privire visatoare si un zambet politicos, abia schitat; parul blond, lung, artistic-neglijent si o tinuta impecabila in orice moment al zilei. Mi se parea perfecta. Asemeni nimfelor, ea parea din alta lume.
Cand am vazut filmul Malena, am inteles ca unele femei au acel je ne se quois, o feminitate rafinata si totusi simpla si naturala; si darul de a fascina prin simpla lor prezenta.
Nu a mirat pe nimeni, cand din multimea de admiratori l-a ales pe el.
Read More »

Reminder concursuri

Va reamintesc concursurile in desfasurare pe pagina de Facebook a blogului:

 Castiga parfumul preferat dintre: Amber ELixir sau Amber Elixir Night! Inscrierea se face aici.

Read More »

14 March 2013

Cuvinte de taina

0





Iubitul meu,

Nimeni n-o sa stie cat te-am iubit caci nimeni nu stie aceasta taina, iar eu voi uita, asa cum se uita totul...
Voi uita cand te-asteptam sa vii, cand descifram misterele lumii ca timpul sa se indure sa treaca mai repede. Tronam intre zidurile acelui castel pe care ni-l imaginasem; visam si ne gandeam la lume, la cat e ea de completa, in ce fel o incununa iubirea noastra. Stii ca te priveam in taina? Iti furam cate-un zambet.
Read More »

CoolBuy Club

c
Ati auzit pana acum de CoolBuy Club? E vorba de un club privat, exclusivist, care ofera membrilor sai si posesorilor de card Privilege servicii si diverse privilegii.
Iata lista beneficiilor de a fi membru CoolBuy Club:
  •  Privilegii, cadouri, upgrades si oferte sau discounturi exclusive in reteaua de parteneri CoolBuy Club
  • Programari si rezervari, solicitare si selectie oferte, asistenta auto (tractare, masina de schimb ), livrari la domiciliu, alte comisioane la cerere
  • Servicii de asistenta rutiera incluse. In calitate de posesor al Cardului Privilege ai acces la o serie de servicii gratuite incluse la marcile VW, SKODA si AUDI: tractare auto (Bucuresti + 25km imprejurimi) si receptie in service in maxim 3 ore prin MIDOCAR. 
Read More »

13 March 2013

Cartea despre sosuri

A doua carte pe care am ales-o in cadrul campaniei vAlluntar (daca ati uitat deja, prima recenzie o gasiti aici) trebuia, desigur, sa fie o alta mica pasiune de-a mea: gatitul. Asa ca am optat pentru acest ghid cu si despre Sosuri.
Cartea apartine autoarei Kristiane Muller-Urban si cuprinde pregatirea, asezonarea, utilizarea sosurilor, cat si retele propriu-zise.
Read More »

Castigatorii concursului pentru fani

Chiar daca concursul s-a incheiat ieri, pentru ca au fost inscrieri putine, am putut sa fac repede lista si sa extrag castigatorii. Mentionez ca daca nu va gasiti pe lista, asta se intampla pentru ca ati mai castigat pe acest blog sau pe pagina de facebook a blogului. Si asa cum am anuntat, vreau sa premiez pe cei care pana acum nu au avut noroc, desi ma urmaresc de ceva timp. Peste ceva timp, voi schimba putin regulile si voi permite si celor care au mai castigat (dar, doar o singura data), dar sunt comentatori fideli (mai mult de 5 comentarii pe blog) sa participe. Asa ca va rog sa ma urmariti cu rabdare in continuare, pentru ca pregatesc surprize pentru toata lumea.
Si acum lista si cei 3 castigatori:
Read More »

12 March 2013

Review Delly Savon

0
Va mai amintiti concursul Delly Savon, cand va spuneam cat de dragute si aromate sunt cosmeticele din magazinul online?
De data aceasta, va povestesc despre doua produse anume, pe care le-am testat in ultimele zile: Untul de corp cu Flori de Tiare si Sapunul Natural cu fulgi de ovaz si flori de lavanda.
Read More »

Sa salvam lumea prin jucarii!

Papusile cu rochite din dantela si coronita de printese, calutul de lemn, animalutele din cauciuc colorat, masinutele minuscule cu care faceam curse pe autostrazile construite ad-hoc din bucatarie pana in camera de zi, pistoalele cu apa, pe care le iubeam spre exasperarea parintilor, cortul construit din paturi si perne, unde ne jucam de-a familia iar motanul avea rolul de bebelus...
Doar noi, cei care suntem acum, sau suntem pe cale sa devenim parinti mai intelegem valoarea copilariei, asa cum era atunci.
Read More »

In Spatele Cortinei: Despre Frumusete

0
Va amintiti aceasta gluma?
"Oamenii de stiinta au demonstrat ca <<sunt gata in 5 minute al unei femei>> inseamna acelasi lucru cu <<ajung acasa in 5 minute al unui barbat>>"
Vorbim de acel obicei al nostru, de a petrece foarte mult timp "in fata oglinzii", fapt care scoate din minti pe orice reprezentant al sexului masculin.
Asa ca, a venit momentul sa elucidam misterul timpului petrecut de femei pentru infrumusetare.
Sunt deja cunoscute sacrificiile si eforturile pe care le fac femeile pentru a fi frumoase, eforturi care, dupa pareri masculine, nu sunt necesare deloc, pentru ca, citez: "esti frumoasa asa cum esti".
Cum am putea noi sa le explicam, ca tot ceea ce considera ei "frumusete naturala", trebuie defapt intretinuta constant? Parul nu se aseaza singur in bucle perfecte, tenul nu arata singur mat si fara defecte, sprancenele arcuite inseamna vizite regulate la salon si desigur, pielea fina nu e o trasatura a ADN`ului.
Read More »

10 March 2013

Recenzie: Simplify Your Love

Trebuie sa va spun de la inceput ca eu sunt un mare consumator de carti psihologice si in special despre relatii, pentru analiza psihologica in sine asupra relatiilor si comportamentului uman dar si pentru sfaturile concrete pe care le regasesti si, de multe ori, reprezinta un real ajutor.
Asa ca, "Simplify Your Love" aka "Cum sa traim mai fericiti impreuna" scrisa de autorii Marion si Werner Tiki Kustenmacher, a reprezentat o alegere fireasca pentru gusturile mele.
Ce mi-a placut:
In primul rand  abordarea diferita, inedita asupra relatiilor.
 Metafora perfecta a relatiilor moderne- doi oameni aflati pe doua insule plutitoare, doi oameni care apartin unul altuia, dar care totusi traiesc in lumi separate.
O data ce intram intr-un cuplu, incepem o calatorie impreuna, parcurgand cateva etape, intitulate sugestiv:
  1. Turnul (propria personalitate);
  2. Cortul dragostei;
  3. Conacul;
  4. Padurea intunecata;
  5. Castelul.
Read More »

Totul despre Rochia de Mireasa

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este deseori precedata de luni de zile de efort si decizii grele. Daca fiecare femeie e unica, unele dintre noi optand pentru o nunta traditionala, alte femei visand la nunti iesite din comun, fastuoase, in locatii deosebite- totusi, un sigur lucru isi doreste orice femeie: cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume.
Si la acest capitol, nu dorim sa facem nici un compromis: designeri celebrii, materiale luxuriante, modelul perfect adaptat corpului nostru.
Intrebarea care se pune: poate orice femeie sa-si permita rochia de mireasa visata?
Read More »

Reteta Frumusetii

Oriflame ne provoaca sa povestim reteta frumusetii noastre.
Asa ca va voi spune cateva din micile mele secrete de frumusete:
Cu siguranta, frumusetea incepe cu o alimentatie echilibrata si mai ales cu un mic dejun sanatos. In ajutorul vostru vin si produsele Wellness, despre care v-am mai povestit si pentru ca vorbim de mic dejun, va recomand Shake`urile Natural Balance.
Dar cea mai sigura reteta a frumusetii care nu are nici un fel de contraindicatii sunt micile bucurii ale vietii.
Read More »

09 March 2013

Povestea unui Cadou

0
Ziua aceea plouase mai mult ca oricand: marunt, rece, constant.
Trecusera sapte ani de la acea noapte dureroasa, noaptea cand isi spusesera adio. A doua zi, in fata usii gasise o cutiuta misterioasa. Nu o deschisese, nu o cercetase. Nu pusese nici o intrebare.
A luat-o grabita si a ingropat-o cu grija, langa fagul batran cu toate amintirile lor dragi.
Read More »

06 March 2013

Primavara, flori si surprize

0
Femeilor le plac surprizele, nu e nici un mister. Si femeile iubesc florile. Intuiti deja despre ce vreau sa va vorbesc?
Acest articol se adreseaza in primul rand barbatilor:
Cum ar fi, daca iubita sau sotia s-ar trezi de dimineata cu un superb buchet de flori, livrat direct la usa, impreuna cu un biletel misterios?
De 8 Martie, va invit sa va transformati in "admiratorul secret" al iubitelor voastre. In ajutorul vostru, floraria online Floria, va pune la dispozitie nu doar buchetele superbe, atent alese si estetic aranjate, cat si un serviciu de livrare rapida ( durata medie in Bucuresti si alte 40 de orase, fiind de 2 ore de la plasarea comenzii). In plus, poti opta si pentru  un mesaj personalizat care va insoti buchetul cu flori.
Read More »

Leapsa de la Juliet.ro

Juliet propune cateva intrebari interesate bloggeritelor. Iata intrebarile si raspunsurile mele:

Ce ai invatat de la fetele din blogosfera?

Blogurile de beauty sunt in continuare o sursa de inspiratie si noutati pentru mine, exact cum erau si inainte sa incep propriul blog. Defapt, pot spune ca datorita catorva bloguri pe care le urmaream de ceva timp, am decis sa-mi fac acest blog, reusind in acest fel, sa dau un scop placut pasiunii mele pentru frumos.
Read More »

My Dream House

Doua lucruri mi-am dorit mult, dar mult de tot, in copilarie: ghiozdanel roz cu Sailor Moon si o camera la mansarda. Ambele nerealizabile prin 1990 toamna, cand locuiam la bloc, iar singurele ghiozdane din comert erau maro; simple; urate.
Astazi, corect, e putin cam tarziu pentru ghiozdanele roz, totusi timpul potrivit pentru a ma aseza la casa mea, casa mea de vis. Stiti la ce ma refer, cu spatii imense, cu ferestre mari si luminoase, terasa plina cu flori si desigur, mansarda. Iar mansarda va  fi locul potrivit pentru camera viitoarei mele fiice. Sau fiu.
Read More »

05 March 2013

Va plac masinile germane?

Din cate stiu eu, cele mai cautate masini second-hand sunt masini din Germania.
Masinile nemtesti sunt apreciate pentru durabilitatea si felul cum cum sunt conduse, oferind incredere si multumire cumparatorului ca a ales-o.
Este normal ceea ce se intampla, iar pentru a nu sarii din tiparul normalului, pentru un transport masini Germania Romania, ideal ar fi ca sa apelati la o firma serioasa.

Read More »

Un inel si o promisiune

0
Parintii mei si-au dorit doi copii: un baiat si o fata. Si dorinta lor s-a indeplinit. Dar eu imi doream "o fratioara" (ma intelegeti, aveam cativa anisori pe atunci). Si totusi, si dorinta mea s-a indeplinit.
Daca ati avut vreodata o prietena cu care imparteati totul, care va stia si cel mai mic secret si de care erati practic nedespartita, atunci intelegeti ca defapt, nu era doar o prietena, ci o adevarata sora.
Read More »

Cadouri pentru 8 Martie

Asa cum v-am obisnuit, revin cu noi sugestii pentru cadouri de Ziua Femeii.
In acest articol, va recomand  magazinul Wellness, care, asa cum stiti, comercializeaza produse Herbalife.

Read More »

04 March 2013

Indragosteste-te de viata!

"Frumusetea e in ochii privitorului"...
V-ati intrebat vreodata ce inseamna frumusetea?
Daca ne ghidam dupa standardele de frumusete impuse de societate, totul devine foarte confuz. Intotdeauna e vorba de un stil, de un trend care duce mai mult sau mai putin la uniformizare.
Ca  si fetite, eram fascinate de frumusetea papusilor Barbie, de trasaturile perfecte si ireale, de parul lung si blond si talia de viespe.  Dar stiati ca proportiile papusilor Barbie sunt imposibile pentru corpul unei femei?
Read More »

03 March 2013

Leofex cauta Shoe Tester

O initiativa deosebita vine de la Leofex, mai exact, cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara, Leofex angajeaza cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofii din colectia noua.
Persoanele selectate, vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana, dupa care sa scrie un raport de "purtabilitate", in care sa isi exprime parerea legata de aspect, comoditate, mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcaminte). 
In plus, pe langa ocazia de a testa perechea de incaltaminte preferata, persoanele selectate vor fi remunerate cu 150 Ron pentru serviciile aduse.
Read More »

02 March 2013

Cauti un cadou unicat pentru o femeie speciala?+ O surpriza!

HandMadeSisters
Luna martie ne aduce aminte sa pretuim femeile importante din viata noastra. Mama, fiica, sotie, sora, prietena, iubita, merita un gand bun si un gest frumos.
Eu am ales sa bucur persoanele dragi cu un cadou unicat, facut cu grija si iubire, un cadou care va impresiona orice femeie: Bijuteriile Cosmetice Handmade Sister.
Despre ce este vorba:
Read More »