📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

30 November 2012

1 AN DE BLOGGING

21
Astazi, 30 nov, blogul meu implineste un an! Va multumesc voua, fetele care m-au citit si m-au incurajat.
Drept multumire, am organizat 10 concursuri aniversare, la care sper sa participati in  numar mare. Multumiri si sponsorilor!
Read More »

28 November 2012

Cadouri pentru cei dragi + Ultimul Concurs Aniversar

0
Ati inceput deja cumparaturile de sarbatori? Daca inca mai cautati cadourile perfecte pentru cei dragi, vin in ajutorul vostru cu o recomandare: Acarete.ro.
 Aici poti gasi tot ce iti trece prin cap: cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, tablouri, parfumuri, ceasuri, bijuterii, notebook etc.
Numai bun cand cauti cadouri pentru toti cei dragi.
In plus, zilnic aveti la dispozitie reduceri generoase. Iata cateva produse care sa va inspire pentru cadouri:
Read More »

Concurs Aniversar 9: FashionQueen

74
FAshionQeen
Al noulea concurs aniversar va este oferit in colaborare cu FashionQueen, asa cum poate banuiati deja. Premiul oferit este o Bluza Casual Lady Black, marime unica, accesorizata in talie cu o curea din piele ecologica neagra, in valoare de 65 Ron.

Conditii obligatorii:
Read More »

Cum ne pregatim pentru iarna

Fashionqueen

Read More »

Concurs Aniversar 8: Anian

93
TrioDeLuxe ne incanta cu gama de cosmetice Anian, pentru ingrijirea parului si a corpului. Concursul de astazi, in colaborare cu TrioDeLux ofera sansa a doua cititoare norocoase sa castige cate un premiu Anian!
anian

Premiul 1:
Read More »

27 November 2012

Leighton Meester: Queen B

3
Leighton Meester e bine cunoscuta Blair Waldorf, rolul care a consacrat-o din serialul pentru adolescenti Gossip Girl.
Desi in serial e o veritabila printesa a Manhatanului, in viata reala, Leighton are un trecut controversat.
Chiar si viata ei reala, ar putea fi un excelent scenariu de film!
 Putini stiu ca a fost nascuta in timp ce mama ei isi ispasea pedeapsa cu inchisoarea pentru implicarea in traficul cu droguri. Totusi, trecutul ei tulbure nu i-a afectat viata, iar la varsta de 14 ani s-a transferat la un liceu privat, absolvind cu un an inaintea colegilor ei. In prezent, cantareata, model dar si actrita, e un veritabil model pentru tanara generatie.
Read More »

Concurs Aniversar 7: Depozitul de frumusete

90
Visezi la o manichiura perfecta, facuta acasa? Impreuna cu Depozitul de Frumusete,  incepem un nou concurs aniversar cu premii deosebite, si te ajutam sa realizezi o manichiura perfecta cu produse profesionale. Se vor acorda 2 premii:
  • locul 1 - 1 lampa 9 w - 1 neon  in valoare de aproximativ 200 Ron plus 2 oje gel permanente si baza precum si instructiuni si materialele necasare - pile , buffer pentru manichiura permanenta acasa
  • locul 2 - un kit produse nail art





Read More »

Bijuterii pentru tine!

choices


Read More »

Concurs Aniversar 6: Paletutze

81
Urmatorul concurs aniversar, va este oferit in colaborare cu blogul  Paletutze, pe care, daca nu-l stiati pana acum, va incurajez sa-l vizitati! Iar premiul cu siguranta o sa va placa la nebunie. Concursul se va incheia pe data de 28 decembrie, asa ca sper sa fie un cadou minunat de Anul Nou pentru o cititoare norocoasa.

Trusa machiaj profesionala Paleta farduri 120 de culori mate si sidefate

 Conditii obligatorii:

Read More »

26 November 2012

Concurs Aniversar 5 : Mary-Kay

52
E timpul pentru un nou concurs aniversar si de data aceasta, impreuna cu AnaMK Cosmetics-Shop va facem o surpriza marca Mary Kay! Premiul pe care il puteti castiga e un Ruj de buze Mary Kay Apricot Glaze (Satin) in valoare de 48 Ron!!! Pentru mai multe detalii despre Cosmeticele Mary Kay, va rog sa vizitati si pagina de reduceri, dand click pe link`ul anterior.


Iata ce trebuie sa faceti:
Read More »

Concurs Aniversar 4: Essence

96
Urmatorul concurs aniversar va este oferit de essence si consta intr-un set de cosmetice Roz. Stiu ca multe dintre voi nu aveti Essence la voi in oras, de aceea sper ca va veti bucura de acest premiu.


Read More »

25 November 2012

Concurs Aniversar 3: Complex Apicol Veceslav Harnaj

85
Dam startul celui de-al treilea concurs anivesar in colaborare cu Complex Apicol Veceslav Harnaj
iar premiul care va merge catre o cititoare norocoasa e setul Apidermaliv. 
Pentru mai multe informatii despre cosmeticele Apidermaliv, accesati si pagina de Facebook Complex Apicol Veceslav Harnaj
Ingredientele folosite provin integral din surse naturale, substante active recunoscute de mii de ani pentru impactul benefic la nivelul tesutului dermei: laptisorul de matca, mierea, ceara de albine naturala si  propolisul. Produsele nu sunt testate pe animale. 
Cosmeticele sunt naturale, fara conservanti si fara parabeni. Culoarea tuturor produselor este obtinuta doar din pigmetii naturali ai ingredientelor naturale.
Cosmeticele Apidermaliv sunt 95%-100% naturale, perfecte pentru sezonul rece!
Iata ce contine setul Apidermaliv:
  • crema pt fata,
  • masca pt fata, 
  • balsam de buze, 
  • crema pt calcaie cu propolis,
  • gel de dus Apidermaliv.
Read More »

23 November 2012

Concurs Aniversar 2: E-lenjerie.ro

57
Asa cum ati observat in concursul aniversar de pana acum, va pregatesc surprize utile pentru sezonul rece. Premiul acestui concurs, multumita E-lenjerie.ro, e o caciula de dama superba, pe care o puteti vedea pe site. E marime unica, iar castigatorul va putea sa-si aleaga culoarea prefereta din cele disponibile: bej, alb, negru si ecru, precum puteti vedea si poza de mai jos:

Ce trebuie sa faci:
Read More »

20 November 2012

Concurs Aniversar 1: Farmec

42
Astazi dam startul primului concurs aniversar, pentru ca, asa cum va spuneam, pe 30 Noiembrie blogul implineste un an! Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, care m-ati citit si m-ati incurajat cu comentariile voastre.
Pentru ca e primul concurs aniversar si imi doresc ca premiile sa ajunga in primul rand la fetele care ma urmaresc de ceva timp, o sa cer ceva mai multe conditii decat de obicei!
Daca va e dor de vara si de soare, Farmec va ajuta sa va pregatiti pentru sarbatorile de iarna si va premiaza cu o lotiune autobronzanta Gerovital Sun!

Read More »

16 November 2012

De ce nu voi mai cumpara Catrice Lipstain

Putine produse m-au dezamagit asa mult ca acest Lipstain.
Eu am fost destul de fascinata de Lipstain`uri in general. De data asta, am cumparat unul Catrice, Colour Infusion, nuanta 010 Holly Wood.
Am observat 2 mari probleme:
Read More »

15 November 2012

Ce ai fost in viata anterioara

8
Tot ce inseamna ocult exercita o mare fascinatie pentru unii dintre noi. Si pe langa bine-cunoscutele intrebari existentiale, uneori ne mai punem o intrebare: "cine am fost?"
Daca admiti posibilitatea reincarnarii, atunci vei fi foarte curioasa sa afli cine ai fost in vietile anterioare.
Edgar Cayce sustine teoria conform careia in harta ta natala este cuprinsa si harta ultimei vieti, astfel poti deduce foarte usor ce fel de persoana ai fost si care sunt lectiile dar si incercarile peste care trebuie sa treci in prezent.
Read More »

14 November 2012

Promotie Refashion

5
Pana pe data de 16 noiembrie puteti beneficia de aceasta oferta la o comanda de 120 Ron, adica beneficiati de pulover cu volane Refashion. De asemenea puteti beneficia si de surpriza lunii pentru o comanda de 199 Ron, adica un ruj Avon:
Read More »

Va plac tricourile personalizate?

Nu degeaba se spune ca hainele spun multe despre personalitatea noastra. Iar adolescentii sunt cel mai bun exemplu. Daca odata hainele reprezentau statutul social cat si apartenenta la anume grup, nici in prezent lucrurile nu s-au schimbat prea mult. De la uniforme pana la costumul caracteristic omului de afaceri, hainele vor transmite mereu un mesaj: cine esti si/sau cine ti-ai dori sa fii.
In prezent, daca ai un mesaj de transmis "lumii" poate fi si mai usor si ostentativ: tricourile cu mesaje personalizate.
Recunosc ca de fiecare data cand vad pe cineva cu un tricou personalizat,  imi starneste imediat curiozitatea si ma opresc ca sa citesc "mesajul". E un trend placut si interesant, care nu se va demoda niciodata.
Iar daca sunteti curiosi de unde va puteti achizitiona astfel de tricouri, eu va recomand eGluma.ro, unde cel mai mult mi-a atras atentia categoria Geek unde am gasit acest tricou Wikipedia:
Read More »

13 November 2012

Fii frumoasa in sezonul rece! + o surpriza pentru voi

21
In copilarie look`ul meu de iarna era ceva de genu: caciula indesata pana la nivelul ochilor si fularul legat in stilul ninja (sigur va mai amintiti). Si daca uneori frigul de afara face sa mi se faca dor de fularul meu calduros, exista alternative mai stylish.
Asa ca am facut un mic top pentru sezonul rece care si-a intrat deja in drepturi, mai jos:
  • Calatoreste cu stil!

Read More »

12 November 2012

Concurs cu premiu Charme Bijoux- INCHIS

0
Valentina Bucur e o fata foarte talentata si ofera ocazia unei cititoare norocoase sa castige un premiu superb: o pereche de cercei handmade din noua sa colectie.
Ce trebuie sa faci daca iti doresti acest premiu:
Read More »

09 November 2012

EnergicShops

Se apropie luna cadourilor si ca in fiecare an, cea mai mare dilema e Boyfriend Gift. Pentru ca, nu-i asa, ei se straduiesc de fiecare data se ne impresioneze, iar eu din pacate, reusesc sa aleg cel mai neinspirat cadou. Descoperirea mea recenta, EnergicShops prezinta o serie interesanta de haine pentru barbati, pentru ca oricum e in natura noastra sa le devenim stilisti nesolicitati, schimband stilul vestimentar si orice altceva poate fi schimbat (ca ulterior sa putem ofta ca in reclama "nu mai esti barabtul de care m-am indragostit"...).
Totusi de data aceasta, e posibil ca preferintele mele sa fie compatibilie cu gusturile lui si in felul acesta toata lumea e fericita. Din categoria pulovere barbati mie mi-a placut cel mai mult Pulover din bumbac fresh, pe care il puteti vedea mai jos:
Read More »

SevenSins

Primul lucru care mi-a atras atentia e numele SevenSins (cele 7 pacate capitale) si cu siguranta ne va duce cu gandul la cel putin unul din ele: Lust.
Asa ca, pentru toti cei care vor sa se cufunde in latura lor "intunecata", iata cu ce va puteti delecta simturile!
 Sa incepem de jos in sus:
Read More »

Concurs de Fidelitate-INCHIS

17
Pentru ca intotdeauna am apreciat persoanele care imi lasa comentarii pe blog, a venit timpul sa le rasplatesc cu un mic premiu.
Acest concurs e destinat atat celor care ma urmaresc deja si comenteaza constant, cat si persoanelor care pana acum nu au postat comentarii, dar care isi doresc sa participe la acest concurs. Pentru a vedea cate comentarii ati postat pe acest blog si a va cauta in clasament, cautati  Top Coments in stanga-jos a paginii.
Concursul se desfasoara pana la sfarsitul lunii, cand cel mai activ comentator va primi un premiu surpriza din partea mea. Daca doriti sa va inscrieti in acest concurs, trebuie sa imi lasati intr-un comentariu urmatoarele date:
Read More »

Castiga un HP Pavilion si alte 15 premii cu eMag

0
Campania de lansare Windows 8 incepe cu un concurs cu premii pe Facebook. Ca sa te inscri trebuie sa accesezi acest link.
Poti castiga oricare dintre cele 16 premii oferite de Microsoft :
- 1 x HP Pavilion G6-2230sq care e un laptop super atractiv, simplu si usor de folosti pentru activitati de zi cu zi cu familia si prietenii.
- 2 x Sony Vaio E15 cu un design prietenos, simplu dar distinct, confortabil la utilizare
Read More »

08 November 2012

Gerovital Plant: Ser pentru varfuri deteriorate

Stiu ca parerile sunt impartite referitor la Serul pentru varfuri deteriorate. Multe persoane au fost nemultumite pentru ca nu au vazut nici un fel de efect. Mie imi place, tocmai pentru ca nu mi-am facut asteptari exagerate. Adica: pentru varfurile deteriorate/inspicate, nu exista ceva care le poate repara! La modul logic, ce ar putea un produs sa faca varfurilor inspicate? Sa le lipeasca la loc? Singulul ajutor pe care il poti spera de la un astfel de produs e sa preintampine deteriorarea firului de par si sa calmeze putin efectul de frizz al varfurilor despicate.
Sa fim intelese: nu cautati tratamente minune pentru varfuri inspicate!!! Singura solutie ramane foarfeca.
De ce mi-a placut acest produs:
Read More »

07 November 2012

O crema de maini care chiar imi place

Niciodata nu am fost un mare fan al cremelor de maini. Le folosesc, de forta majora, doar iarna. In restul timpului, incerc sa ma conving ca mainile mele nu au nevoie de un pic de hidratare in plus. Pur si simplu nu reusesc sa suport senzatia de crema pe maini!
In mod ciudat, am descoperit recent o crema de maini pe care o ador si de care am devenit dependenta.
Perlier Honey Miel e pur si simplu diferita.
Read More »

04 November 2012

Haul

6
Nu v-am mai prezentat de ceva timp o astfel de postare, dar cum sunt incantata de cateva produse cumparate in ultima vreme, vroiam sa impart cu voi asta.

Read More »

01 November 2012

Cum sa-ti creezi costumul de Halloween din propriul dulap

91
Se apropie petrecerea de Halloween si nu aveti inca un costum? Atunci e timpul sa deveniti creative, pentru a crea un un outfit deosebit folosind rochitele pe care le aveti deja in dulap. Iata cateva sugestii:



Read More »