📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 August 2012

Rimeluri Miss Sporty

Cosmeticele Miss Sporty au fost mereu in topul preferintelor mele. In special fondurile de ten si rimelurile. Astazi o sa va prezint doua rimeluri deosebite, pe care, asa cum stiti, le puteti achizitiona la un pret de aproximativ 11-15ron.
Read More »

28 August 2012

24 August 2012

GO-GO. Kallos

13
Nu stiu daca ati observat pe piata sampoanele Go-go marca Kallos. Daca Kallos nu mai are nevoie de nici o prezentare, sampoanele Go-go merita un mic review.
Eu am optat pentru cel din imagine, pentru par normal uscat si deteriorat.
Parerea mea:
E un sampon usor, lejer de vara. Nu este genul sampoanelor-tratament, ci un sampon cu o textura lejera, potrivit pentru folosire frecventa, care nu incarca si nu ingrasa parul. Ce mi-a placut extrem de mult e parfumul floral-fructat, absolut deosebit, care efectiv ramane in par.
Pe de alta parte, doza e de 200 ml, iar pretul extrem de mic, incepand cu 5 ron. Este exact genul de sampon pe care l-as lua cu mine in vacanta!
Read More »

22 August 2012

Syoss heat protect Styling Spray

Desi am folosit acest produs de ceva timp, inca nu am reusit sa ma pronunt in priviinta lui. Pentru cine nu stie, e vorba de un spray de par care promite sa protejeje parul de caldura feonului sau a placii de par. De asemenea ar trebui sa ofere un efect de indreptare.
Pentru inceput as spune ca efectul de indreptare al parului e un mit. In al doilea rand, e foarte greu de folosit inainte de a-ti coafa parul (deci inainte de placa, ondulator sau feon ) pentru simplu fapt ca iti face parul lipicios.
Inainte sa incep sa critic produsul, ar trebui sa mentionez ca eu am, intr-adevar, parul ondulat si desigur, dificil de aranjat. Totusi, nu se incurca si efectul "lipicios" nu este ceva propriu parului meu si nici datorat altor produse de ingrijire.
Read More »

20 August 2012

Rimel L`oreal Telescopic Clean Definition

Va mai amintiti remelul-minune de la L`Oreal? Daca nu l-ati incecat inca, eu vi-l recomand pentru ca oricate rimeluri am incercat de-a lungul timpului, mereu m-am intors la el. Cand vine vorba de un rimel de la care ai asteptari foarte mari, ramane in top.
Read More »

19 August 2012

Clearasil

2
Asa cum va spuneam am renuntat la lotiunea micelara Ivatherm, asa ca ritualul meu de curatare inca implica un tonic. In prezent, folosesc Clearasil (15ron in comert) si mi se pare perfect pentru tenul mixt.
Este destinat utilizarii zilnice atat dimineata cat si seara. E recomandat si pentru tenul acneic. Folosit regulat, diminueaza porii (adevarat!!), ajuta la matefierea tenului si curata in profunzime.
Adevarul e ca, doar demachierea nu e suficienta daca vrem sa indepartam eficient machiajul. E indicata folosirea unui tonic, in functie de tipul de ten.  E sunt foarte multumita si o recomand si in cazul de acnee usoara. Parfum placut si un usor efect racoritor (nu mentolat).
Read More »

14 August 2012

Cateva sfaturi despre samponat

5
Stiu ca am mai vorbit despre alegerea corecta a samponului, dar prea putin ne gandim daca il si folosim corect. Cred ca in general nu acordam o prea mare atentie  modului in care aplicam samponul pentru ca pare ceva simplu si de la sine inteles.
Iata si cateva greseli pe care multe dintre noi le facem, fara sa stim:
Read More »

12 August 2012

Uleiul de corp. Cand si de ce il folosim

2
Daca v-ati intrebat vreodata de ce ar trebui sa inlocuiti crema de corp cu uleiul de corp, iata cateva avantaje pe care nu le stiati:
  • Lotiunile si cremele pot fi prea grele cand vorbim de temperaturi ridicate. Se absorb ceva mai greu in piele si mai tarziu va puteti trezi cu o senzatie "lipicioasa". Totusi, hidratarea pielii e importanta, mai ales pe timpul verii, cand soarele ne arde si ne usuca pielea. Uleiul de corp reprezinta o alternativa mai lejera. 
Read More »

10 August 2012

Castigatorul Giveaway`ului

1
Au fost 59 de inscrieri in total.
Buhas Ioana! 
Felicitari!
Read More »

Lotiunea Micelara Ivatherm

4
Luna aceasta am reusit sa gasesc Revista Elle cu lotiunea micelara Ivatherm. Revista e la 15 Ron.
In ceea ce priveste lotiunea micelara pot sa spun ca demachiaza rimelul destul de bine, nu irita absolut deloc ochii si intr-adevar simti o curatare profunda, fara sa incarce tenul. Singurul inconvenient pe care l-am descoperit e ca, fiind destinata tenului sensibil, iar eu avand un ten mixt, mi-a lasat pielea "lipicioasa". Asa ca eu am continuat procesul si cu un tonic astingent. Dar cred ca aceasta problema nu ar aparea la persoanele cu tenul sensibil sau uscat.
Read More »

09 August 2012

Anunt Giveaway

8
Am avut multe probleme cu abonarea prin e-mail, de altfel, optionala, pentru o sansa in plus. Urmatoarele persoane sunt rugate sa se aboneze sau sa confirme abonarea. Daca nu, vor ramane inscrise, doar cu o sansa. Nu am verificat gfc si facebook`ul, pentru ca e o munca titanica. Voi verifica doar  pentru castigator.

Tatiana Sorina- neconfirmata
Axelyno St.-neabonata
Bianca Roxana-nu ai adaugat in blogroll, desi asa ai mentionat in coment.
Diana Ioana- neconfirmata abonarea prin email
Cristina Gondos- nu te-ai abonat prin email.
Nicoleta Ciocoiu-neabonata
Iulia Sava-neabonata

Rog si celelalte persoane care s-au inscris sa verifice daca au dat like paginii blogului si ma urmaresc rin gfc, aceste conditii fiind obligatorii.
Pana maine va rog sa rectificati problemele si sa ma anuntati intr`un coment la acest post, sau pe adresa de mail.
Read More »

Promotie Elmiplant

1
Ati vazut promotia Elmiplant in Carrefour? La pretul  de 11 Ron Demachiantu pentru ten sensibil si Lotiunea Tonica. La fix, pentru ca tocmai mi se terminase demachiantul!
Read More »