📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 August 2010

Sfaturi practice despre cum sa-ti alegi culoarea de par

0
Ok, te-ai decis: vrei o schimbare! Dar ce culoare de par sa alegi, fara sa regreti rezultatul? Ati luat deja in considerare sfaturile prietenelor, ati verificat un mic preview modificandu-va pozele si ati urmat toate sfaturile stilistilor. Dar fiecare persoana e unica...
Sunt persoane carora li se potriveste orice nuanta de par si sunt persoane care regreta groaznic o schimbare. N-o sa vin cu sfaturi pe care le-ati mai citit deja de o mie de ori. Da, e adevarat ca atunci cand vrei sa-ti schimbi culoarea naturala, sunt multi factori in joc: forma fetei, lungimea parului, culoarea ochilor cat si nuanta tenului, dar si culoarea naturala de la care pornesti. Dar sa nu uitam: fiecare culoare de par are cateva nuante: sa ne gandim doar la blond. Blond natural, blond aramiu, blond deschis, blond mediu, blond cenusiu etc. Nu mai pare deloc simplu, nu-i asa? In plus de asta, sa presupunem ca esti bruneta naturala si vrei sa ajungi la un blond deschis, are vreun rost sa te decolorezi, deteriorand firul de par, doar pentru a observa ulterior ca acea nuanta nu ti se potriveste?
Iata solutia mea practica:
Cel mai simplu fel in care poti verifica daca o nuanta ti se potriveste, e sa o incerci, nu? Atunci iata niste sfaturi:
  • du-te la un magazin de peruci si probeaza cateva nuante de par pe care ti le doresti. Asa iti poti face o idee clara; Daca nu ai posibilitatea sau nu ai un magazin care comercializeaza peruci, atunci mai e o varianta;
  • incearca niste extensii! Nu trebuie sa fie naturale. Probeaza din cele din categoria de nuanta pe care ti-o doresti. Aseaza-le in asa fel incat sa-ti incadrezi fata. Daca ai gasit ceva care iti place, le poti cumpara, pentru a putea sa "probezi culoarea" pentru cateva zile. Daca inca iti place, atunci poti sa treci la pasul urmator si sa iti cauti o vopsea in acea nuanta.
Read More »

19 August 2010

Chinezii, bata-i vina!

0
Nu am de gand sa intru intr-o polemica legata de calitatea produselor "chinezesti", totusi recunosc ca mereu am fost tentata de miile de bijuterii, cosmetice, accesorii absolut dragalase  pe care  le-am gasit. Asa ca ultima mea achizitie, a fost acest set de curatare si masaj. Pretul a fost 5 Euro si consider ca a meritat fiecare banut. Setul contine 3 accesorii: o periuta , un buretel pentru masaj si un accesoriu putin mai dur, pentru un scrub lejer! Adevarul? Nu se compara cu alte produse de acelasi gen de pe piata, cum ar fi setul de la Sephora, but LOVE IT!
Read More »

01 August 2010

Davidoff. Cool Water

0
Parfumul pe care il ador in prezent:

Read More »